Monopoly Magyarország

Normál ár: 11 990 Ft


A Te árad: 11 391 Ft

Értékelés: 
(3.2)
Olyan magyarországi helyszínekkel, amelyek a szavazáson a legnépszerűbbek voltak. Új Szerencse-és Meglepetéskártyák a dobozban! Szerezd meg Magyarország híres helyeit és szedj bérleti díjat a többi játékostól!

Monopoly, a klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték. Minden játékos először vagyont fektet be, épületeket vásárol, majd igyekszik a különfél díjakból (amit legnagyobb részben természetesen a többi játékostól szed be) törleszteni tartozását, és összegyűjteni a győzelemhez szükséges mennyiségű pénzt. A Monopoly Magyarország a legnépszerűbb hazai helyszínekkel, és modern bábukkal jelentkezik!

Értékelések átlaga 


(3.2)

Közönségdíjak

Családdal 5
50% (3)
33% (2)
17% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 6 értékelés
Hosszú játék

Judit | 2019. szeptember 29.

Kicsit mint a gazdálkodj okosan... csak nekem valahogy olyan hosszúnak tűnt.
Veszekedés

nroland16 | 2018. január 15.

Ez az a játék ami képes heves indulatokat kiváltani, köszönhetően a nagy szerencsefaktornak.
Össze is lehet fogni valaki ellen és ott is lehet sértődés :) Csak összetartó csapatnak ajánlom :D
Partyk néha túl hosszúra nyúlhatnak
Kicsit sok

Nikolett | 2015. december 12.

Igazán jó játék egyébként, de már annyira túlzásba viszik a mindenféle kiadásukat pedig mind ugyan arra a játékmenetre épül.Egyféle kiadása bőven elég otthonra!
túl sok már

Péter | 2015. augusztus 25.

Már annyi kiadása van, mindenféle "Minyonos" meg minden badarság. Régen nagyon menő volt, mostanra ideje lenne túltenni magunkat rajta... Ha valaki játékot akar venni, próbáljon ki valami újat, ne pedig egy új kiadását ugyanannak...
Soha többé

Gubirobi | 2015. augusztus 16.

Pedig én adtam neki esélyt. Többször is. Mondogattam magamnak, hogy nem hiába lehet ezt mindenütt kapni, sőt bajnokságokat is rendeznek.
Szerezz minél több pénzt, majd annak felhasználásával még több értéket, majd azok felhasználásával még több pénzt és közben jól szívd ki mások vérét, amíg csak egy maradhat. Lehet, hogy a "való" világot képezi le, de amikor leülök játszani ebből nem kérek.
Szerencsére rengeteg más társasból lehet/tudok választani, így nálam többé nem fog előkerülni és kerülöm is, mint macska a forró kását.
Aki ennek ellenére szeretne vele játszani, hajrá, de én szóltam!
Ajánlott

rambo666 | 2015. július 16.

Igen nagy a szerencse szerepe, de tudni kell kockáztatni, jó taktikával össze lehet szedni annyi előnyt, hogy nyerni lehessen a játékban. Azon kívül nagyon jól sikerült Magyarországra "átültetni" a játékot, szinte minden fontos helszín benne van. Nem olcsó, de a Monopoly márkanév már 80 éves, és azért még mindig élvezetes vele játszani, 3-4 fő azért ajánlott a játékhoz.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Monopoly játékcsalád