Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

More Cash N' Guns

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

„Szajré pipa, fegyver pipa, lőszer - na, az már ugye kérdéses, hogy vaktöltény vagy éles legyen. Csak ketten fognak rám fegyvert, azt akár még túl is élhetem, és még én lehetnék a keresztapa is…” Ha ez az érzés megvan, akkor veterán Cash ’n Guns játékos vagy. A More Cash ’n Guns, mint címe is sejteti, még több fegyvert rejt magában. Szám szerint 4 új fegyver és maroknyi új zsákmány, illetve újabb karakter képességek várják a játékos kedvű „osztozkodókat”.

A More Cash ’n Guns egy kiegészítő csomag, ami csak az alap játékkal együtt játszható.

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 03. 27.
Első számú kiegészítő

Pont annyival nyújt többet, amit elvárunk egy kiegészítőtől. A szabályokat nem változtatja meg alapjaiban, nem ad hozzá végtelen számú újdonságot, ami egy partijáték esetén inkább pozitívum. Szerencsére az egész játék úgy van felépítve, hogy már maga a játék alapvetése is szórakoztató, és bármit adsz hozzá (karakterkártyák, képességkártyák, a másik kiegészítőből a csapatok), ezek mind-mind csak hozzáadnak, de egyik sem bonyolítja túl. Ha az alapjáték tetszett, mindenképpen érdemes beszerezni!
| 4 / 5 csillag!
2016. 01. 10.
Ha az alapjáték tetszett

Új fegyverek, illetve zsákmány és képesség kártyák amik kétségtelenül növelik a játékélményt, mindezt anélkül, hogy számottevően bővítené az alapjáték szabályait, ami nálunk egy kiegészítő esetében nem egy utolsó szempont. Így tehát hasznos kis kiegészítő, amit minden különösebb nehézség nélkül illeszthetünk az eredetihez, hogy még szórakoztatóbb legyen a játék.