Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.490 Ft

Cash N' Guns: More Cash N' Guns kiegészítő

7.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

4.00
2 értékelés
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 03. 27.
Első számú kiegészítő

Pont annyival nyújt többet, amit elvárunk egy kiegészítőtől. A szabályokat nem változtatja meg alapjaiban, nem ad hozzá végtelen számú újdonságot, ami egy partijáték esetén inkább pozitívum. Szerencsére az egész játék úgy van felépítve, hogy már maga a játék alapvetése is szórakoztató, és bármit adsz hozzá (karakterkártyák, képességkártyák, a másik kiegészítőből a csapatok), ezek mind-mind csak hozzáadnak, de egyik sem bonyolítja túl. Ha az alapjáték tetszett, mindenképpen érdemes beszerezni!
2016. 01. 10.
Ha az alapjáték tetszett

Új fegyverek, illetve zsákmány és képesség kártyák amik kétségtelenül növelik a játékélményt, mindezt anélkül, hogy számottevően bővítené az alapjáték szabályait, ami nálunk egy kiegészítő esetében nem egy utolsó szempont. Így tehát hasznos kis kiegészítő, amit minden különösebb nehézség nélkül illeszthetünk az eredetihez, hogy még szórakoztatóbb legyen a játék.