Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

8.490 Ft

Mr. Jack in London

8.490 Ft

Leírás

Vajon kinek a bőrébe bújt Jack? A Mr. Jack in London kétfős dedukciós társasjáték. A játékosok közösen irányítják a szereplőket, de csak az egyikük tudja, melyik is Jack, a másiknak ki kell ezt következtetnie, hogy elkaphassa...

Vélemények

4.45
20 értékelés
(10)
(9)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 01. 17.
Imádjuk!

Abszolut gondolkodtató, és taktikai játék.
Nálunk kb. egálba van a balance, bár a mechanizmusábol simán előfordulhat hogy valakiknek könnyebb menekülni, valakinek pedig elkapni Jacket, más taktika, más gondolkodás. Talán pont ettől lesz különleges a játék, hogy nem ugyaz a cél.
2020. 06. 03.
Szuper kétszemélyes játék

Gyorsan tanulható, mégis összetett játék, nagyon szeretjük! Érdemes váltogatni a szerepeket. A design szép, a tartozékok jó minőségűek.
Egyedül annyi bajom van vele, hogy időnként előfordul, hogy elég hamar két karakterre csökken a gyanúsítottak száma, ilyenkor a játék kicsit unalmas tud lenni, kb esélytelen, hogy sikerüljön elmenekülni. A végén pedig a nyomozó tippel, hogy ki lehet Jack, 50-50 hogy helyesen.
Ettől eltekintve ajánlom mindenkinek és előbb-utóbb biztosan beszerzem a kiegészítőt és a new york-i változatot is!
2018. 02. 07.
The game is on

Gyönyörű játék, egy nem túl bonyolult szabályzattal, viszont annál több mélységgel. Hihetetlen átgondolt stratégiát kell az embernek használnia, hogy nyerni tudjon.
Remek élményt nyújt pároknak, akik kicsit mélyebb játékra vágynak mint egy Hanamikoji.
2017. 08. 24.
Jackkel nem könnyű

Elsőre rabul ejtett ez a 2 személyes játék. Gyönyörű a kivitelezés, sokat kell gondolkodni, főleg Jack-ként, akinek nincs könnyű dolga, de szerencsére többféleképpen nyerheti meg a ját3kot. Nem unja meg könnyen az ember, örülök, hogy megvettük.
2017. 07. 08.
Az első kétszemélyes

Ez volt az első kétszemélyes játékunk és nagyon nem bántam meg, amit az jellemez a legjobban hogy a kibontás után rögtön 8 parti is lement. A játékmenet egyszerű és gyors, a szabályok gyorsan tanulhatóak de a kártyákon lévő jelölések lehetnének egy kicsit egyértelműbbek. Sajnos tényleg nincs teljesen egyensúlyban a két karakter (nyomozó/Jack) és Jackkel elég nehéz nyerni ezért vagy sorsolni kell a szerepeket vagy legalább kettő játszma ajánlott (gyakorlottaknál ez 30-35perc). Vagy mint nálunk: Szinte mindíg én vagyok Jack de nem zavar ha nyer a feleségem. :-) A tábla és a kártyák grafikája szép, nekünk már a 2016-os kiadás van amit szite teljesen átrajzoltak itt a GémKlub-on viszont a képek alapján még a régi kiadást árulják. A miénkben az alkatrészek igényesek, a karakter és tanu kártyák különösen vastag kartonra vannak nyomtatva. A tábla strapabítónak tűnik és a doboz is minőségi. Elég magas az újrajátszhatósága, mert kb olyan mint a sakk majdnem mindíg attól függ a következő lépésed hogy az ellenfél mit lép. Pont ezért sajnos nálunk a holtidő is probléma, mert ha az egyik játékos kicsit nem figyel oda akkor a következő lépésénél már lehet hogy teljesen máshogy áll a pálya és kezdheti előlről a matekot, ami sok kiesett idő. Ezért folyamatos oafigyelést igényel a tábla. Ha nyerni akarsz benne nagyon fifikásnak kell lenni (Főleg Jakc-kel).
2017. 02. 02.
Ideális 2 fős játék

Remek 2 személyes játék, valóban a nyomozóval könnyebb nyerni, (ezért általában Jackel vagyok az nagyobb kihívás:)), amit megfigyeltünk még, hogy érdemes nem túl fáradtan tiszta fejjel nekiülni és közben csak a játékra koncentrálni, legalább is ha nyerni szeretnénk akkor mindenképp.
2016. 08. 09.
leírás

Egyelőre még nem sikerült beszereznem, de izgalmasnak ígérkezik. Addig viszont csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a leírásnál XVIII. század van megjelölve, de az csak az 1700-as éveket jelöli, viszont Hasfelmetsző Jack a XIX. század végén, 1888-tól (kérdés meddig) tevékenykedett.
2016. 03. 26.
Jópofa, de

a tábla grafikája lehetne kicsit szebb és kidolgozottabb. Maga a játékmenet zseniális az élmény pozitív. Ha ketten vagyunk és gyors játékot szeretnénk ezt kapjuk elő.
2015. 12. 01.
Mr.Jack

Személy szerint a többen játszható társasjátékok híve vagyok, így egy kicsit hátránnyal indult nálam. Ezzel szemben, ketten játszva is tökéletes élményt adott, igazán izgalmas darab. A szabályok könnyen elsajátíthatóak.
2015. 11. 29.
Nyomozós

Ideális játék két főnek. Néhány kör után kissé unalmas. Könnyű, gyorsan tanulható a játékszabály. Gyönyörű a grafika.
2015. 11. 02.
<3

vissza repit a regi london feelingbe :)
krimi rakongoknak kötelező
2015. 10. 17.
Izgalmas ám kiegyenlítetlen

Nagyon izgalmas, és könnyen játszható játék. A tapasztalatok szerint Jack-nek nehezebb dolga van, de nem lehetetlen vele nyerni. Nagyon oda kell figyelni játék közben, hogy ne lepleződjünk le nagyon hamar. Nyomozóként sem árt figyelni, hogy ne az orrunknál fogva vezessenek minket.
Izgalmas játék, viszonylag sokszor játszható, jó grafikával, és igényes kivitelezéssel.
2015. 10. 10.
Van jobb

Nekünk nagyon bejött a Mr. Jack széria. A játék mechanizmus jópofa, logikai, dedukciós játék, és a téma a játék menettel nagyon jól össze van rakva. Ebben azért nehezebb dolga van annak aki Jack-kel van, nincs eléggé kiegyensúlyozva a 2 szerep. Így inkább ajánlott úgy játszani, hogy mindkét fél lesz egyszer-egyszer Jack is és nyomozó is, és akit később kapnak el Jack-ként az nyer. Ha kiegyensúlyozottabbra vágytok, vigyétek a Mr. Jack in New York-ot, az perfekt. :)
2015. 09. 19.
Nagyon figyelj

Egy érdekes kétszemélyes játék a maga nemében. Az egyikőnk Mr. Jack a másikunk pedig a nyomozó és már kezdődhet is a hajsza. Mr. Jack-nek kicsit nehezebb dolga van, ha az első pár körben nem figyel oda eléggé akkor akár a játék felénél kiderülhet ki is ő! Ezért érdemes Jack szerepét olyannak játszani, aki már ismeri a játékot, vagy hasonló játékokban jártas. Ha csak ketten vagyunk, akkor nagyon szeretünk ilyet játszani.
Értékelés:
Grafika: 4
Minőség: 4
Újrajátszhatóság: 4
Hangulat: 4
Nehézségi szint: közepes
Szabály érthetősége: 5
2015. 08. 10.
Nyomozósdi kitartóknak

Ez az első társasom kétszemélyes kategóriában, és nagyon elégedett vagyok vele. A témaválasztás a játékmenethez (deduktív, következtetéses gondolkodást igénylő játék) remekül illik, utánaolvastam Hasfelmetsző Jack-nek, és meglepetten láttam, hogy több játékbeli karakter valóban létezett. Kezdő játékosoknak elsőre nehéz fejben tartani a sok lépéslehetőséget, ezért tanulni kell a játékmenetet tapasztalatom szerint. Végig leköti a figyelmet, gondolkodtató, ezért aki játék közben cseverészni szeret, ne ezt válassza.
2015. 08. 05.
Közepes

Érdekes játék, semmiképp nem mondanám rossznak, de azért 2/3 játék után nálunk kimerült, nem is vettük elő többször. Viszont nagyon egyszerű a játékszabály, társasokkal ismerkedőknek ajánlom.
2015. 07. 28.
kétszemélyes mastermind

A mastermind-al ellentétben itt a megoldást ismerő játékos nem csak gépiesen értékeli a másik játékos tippjeit, hanem aktívan dolgozik azon, hogy minél kevesebb információt tudjon kideríteni. Mindemellé jön még a jópofa tematika és a szép design. Nagyon jól összerakott kis játék ez két személyre.
2015. 07. 13.
A legjobb kétszemélyes játék

Nagy taktikai csata, izgalmas fejtörő. Kettesben sokat társasozóknak alapdarab.
2015. 07. 10.
Alternatíva 2 személyre

Ha már unjuk a kártyás és egyéb 2 személyes játékokat, akkor ez az izgalmas nyomozós-üldözős-menekülős játék akár szóba is jöhet. 8 különböző karakter mozgatásával kell meglógni a hatóság elől, vagy épp leleplezni Mr. Jack-et. A szabály nem túl bonyolult, érdemes kipróbálni.
2015. 07. 10.
London

Egyszerűbb, mint a Mr. Jack in New York, de korántsem unalmas!
A párommal sokszor leülünk kettesben is társasozni, a legtöbb játék azonban egyáltalán nem izgalmas, ha ketten játsszák. A Mr. Jack az!
Érdemes megvásárolni a kiegészítő kártyákat is, hogy a karaktereket időnként ki lehessen cserélni. (Mindegyiknek más képessége van, így tovább bonyolítható a játék!)
Bár a "londonos" verzió jelent meg először a piacon, a két társas nem épül egymásra, ezért, ha valakinek az "NY" szimpatikusabb, beszerezheti nyugodtan!
Tipp: amennyiben mindkét verziót be szeretnéd gyűjteni, szerintem érdemes ezzel kezdeni!