Munchkin 6 - A kazamata zamata

Normál ár: 5 390 Ft


A Te árad: 5 121 Ft

Értékelés:  (4.0)
A Munchkin vicces, izgalmas, változatos, és teljesen őrült! A Kazamata zamata pedig rátesz még egy lapáttal, biztos, ami tuti!
Mostantól a kaland nagybetűs Kaland, hiszen a 20 óriás lap az összes játékosra egyformán hat, legyen az ork, vagy tünde, vagy ezek kombinációja, sőt! Lehet, hogy még a szörnyek sem ússzák meg a bajt!
A Kazamata zamata kiegészítő önmagában nem, csak a Munchkin alapjátékkal együtt játszható.

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

33% (1)
33% (1)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Inkább az alapjáték

Ádám | 2019. december 8.

A munchkin csak 1-2 kiegészítővel működik jól , több esetén nagyon vontatottá válik. Ezalol ez a kiegészítő kivétel mert ebből ez az egy is sok. A kalandlapok miatt túl sok fele kell figyelni ami fáj. Esetleg gyakorlottabb játékosoknak jó lehet.
Kalandból kalandba

Nándor | 2019. szeptember 20.

A kalandok új fordulatokat hoznak a játékba, viszont szerintem csak megfelelő kiegészítővel működik jól. Az alap játék mellett túl gyorsan cserélődnek, így nem lehet kiélvezni a kaland rejtelmeit. Vagy más kiegészítővel ajánlom, vagy a kapukártyák közül nem kell az összeset belekeverni a pakliba.
őrült fordulat

kiraly | 2018. szeptember 15.

20 óráisi lap a játékosok ra no meg persze a szörnyekre, ez a kieg. nagyon nagy fordulatot hoz a játékba ugráltok a kalandokban miközben szénné szivatjátok egymást.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Munchkin játékcsalád