Munchkin Cthulhu

  Normál ár: 6 990 Ft

  A Te árad: 6 641 Ft

  Értékelés:  (4.1)
  A társasjátékok világában egyaránt óriás népszerűségnek örvend a Munchkin játékcsalád és a H. P. Lovecraft horror történeteiből építkező alkotások, így szinte borítékolható volt, hogy megszületik a két mítosz keveréke: a Munchkin Cthulhu! Az eredeti Munchkintól teljesen különálló alapjátékban minden a mérhetetlen vénekről és az őket követő kultistákról szól, de persze az ellenfél csapathoz tartozó nyomozók és professzorok is felbukkannak a kártyákon. Steve Jackson játékaihoz híven itt is viccet csinál mindenből, a játék számos utalást tartogat mindkét ihlető világra, így egyaránt jól fognak szórakozni Lovecraft könyveinek szerelmesei, és azok is, akik már egyszer megtapasztalták micsoda őrült és vicces játékmenetet tartogat egy-egy Munchkin társasjáték parti.

  Értékelések átlaga 


  (4.1)

  Közönségdíjak

  Partijátéknak 8
  60% (6)
  10% (1)
  20% (2)
  10% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 10 értékelés
  Cthulhu

  Kristóf | 2017. november 23.

  Munchkin a Cthluhu mítosz köntösében. Igazán élvezetes mindazoknak, akik ismerik Lovecraft világát, hiszen a játék Munchkin-hez híven kifigurázza azt. Ebben a verzióban fajok helyett kasztokat kapunk, amik között a kultista elég érdekes. Kiegészítőként is lehet használni.
  Jó kis játék

  Gábor | 2017. október 3.

  3 fővel is élvezetes egy játék, persze nagyobb társaságban is működik.
  Az eredetivel még nem játszottam , de az lesz a következő áldozat, ez a játék alapján!
  Újság??

  Károly | 2017. február 12.

  Igazi Munchkin. Az egyetlen újítása talán a kultista bevezetése. Valamint a kazamata kártyák között nagyobb arányban szerepelnek szörnyek mint az alap kiadásban ami könnyíti a játékmenetet.
  Cthulhu él, és vajon fog is ?!

  G. | 2016. április 8.

  A Munchkinok most épp a sötét Cthulhut kell hogy legyűrjék és minden eszközt bevetnek, hogy sikerrel járjanak..tényleg mindent..
  Ahogy már írták sokan, aki ismeri a Lovecraft univerzumot annak ez + szórakozás bónuszt biztosít így ők előnnyel indulnak. Aki pedig nem, annak lehet megjön a kedve, hogy ez megváltozzon..viszont mindenképpen jól fog szórakozni Ő is... Ajtót berúgni !
  Haladó cthulhusok előnyben

  Barnabás | 2016. március 8.

  Hihetetlenül jó, talán a legkreatívabb poénok jellemzik ezt a paklit, viszont a teljes élményt csak azok élvezhetik, akik legalább középfokon járatosak a Lovecraft-világban (regények, Arkham Horror, Call of Cthulhu stb.)
  Munchkin Cthulhu köntösben

  Dili | 2015. november 10.

  Személy szerint én eléggé szeretem a Munchkint, így nem volt kérdés, hogy megveszem-e a Cthulhus verziót is. Igazából a fantasy-s alapjátékhoz nagyon hasonlít, szóval akinek játékmenetileg az bejött, annak ez is be fog.

  Lényegesebb különbség, hogy itt nincsenek fajok, csak kasztok, viszont a kultista kaszt elég különleges, speciális szabályok vonatkoznak rá. Emellett van egy olyan szabály is, hogy bizonyos nevű szörnyek megidézhetnek maguk mellé más szörnyeket is, ami ismét remek alkalom a társaid szivatására :).

  Mint minden Munchkint, ezt is lehet keverni a többivel, ami ugye furcsa faj-kaszt kombókat tud szülni (ork szörnyírtó, elf professzor, stb.). Mi is a fantasy-s Munchkinnal, meg annak kiegészítőivel együtt szoktunk ezzel is játszani, ebben az esetben talán annyi a negatívum, hogy a Cthulhu-s pakli "felhígul", és ritkábban jönnek ebből a lapok.
  Szivatás mesterfokon

  Farkaskoma | 2015. október 3.

  A barátaimmal az egyik kedvencünk. Nagyobb játékok előtt és között kötelező, rengeteget nevetünk és még többet szivatjuk egymást. A cérna akkor szakad el amikor elő kerül Nyalló Igor vagy Tusgoth esetleg a sínszög. Olyankor meg kell állni a röhögés miatt és megcsodálni a lapot! :D Ne hagyjátok ki.
  munchkin keherélni cthulhu

  corrado | 2015. szeptember 5.

  Aki szereti az egyszerűbb, egymással kiszúrós játékokat és a Cthulhu mítosszal is képben van, az szeretni fogja ezt a játékot. Én sajnos csak az utóbbit mondhatom el magamról, ezért maga a játék nem hagyott bennem túl mély nyomot. A Cthulhu-s poénok szerintem többségében gyengék, a szörnyek pedig túl erősek, a játék könnyen nagyon hosszúra nyúlhat. A doboz (doboz??? egy vékony összehajtogatott papírlap) minőségét pedig nem gondolhatta komolyan a kiadó...
  Munchkincthulhu

  Emperor of cheese | 2015. szeptember 4.

  Nekem összességében tetszett. Nagy hátulütője, hogy a poénok nagy részét csak az érti, aki járatos a Cthulhu mítuszban és az egyéb Lovecrafti történetekben, akikből nincs annyira sok. (Azért a fantasyt valamilyen szinten mindenki érti, de azért ott is vannak geek poénok) De egyébként élvezetes játék, a kultista kaszt jobban működik, mint először hittem, hogy fog. Azért a faj kártyák kicsit hiányoznak. :)
  Munchkin kicsit másképp

  Vazy | 2015. július 27.

  Munchkin kicsit más köntösben, de a megszokott humorral és szabályokkal. akinek tetszett az eredeti ez is fog, akinek nem, annak ez sem

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Munchkin játékcsalád