Munchkin Zombik

  Normál ár: 6 990 Ft

  A Te árad: 6 641 Ft

  Értékelés:  (4.4)
  Nem készült még ennél betegebb és viccesebb MUNCHKIN! Zombik vagytok, ajtókat rúgtok be és agyakat esztek. A "szörnyek” hétköznapi emberek, némelyik tehetetlen, némelyik veszedelmes, és van még néhány elszabadult zombi is mellettük. Minden páncél, amibe agyakat keresve belebotlottál. Menj hát előre bátran lábadon egérfogókkal, szegény rothadó fejedet védelmező bowling kupával… hogy szintet lépj, vagy meghalj. Újra…

  Értékelések átlaga 


  (4.3)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  67% (2)
  33% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  Munchkin

  Kristóf | 2017. november 22.

  Egy igazán vicces, szórakoztató és pörgős Munchkin játék. Ugyan az az alap, mint az eredetinél, csak éppen zombiikként játszotok. Ebben a verzióban a karakterek könnyen erősek lehetnek.
  HÚÚÚÚS!!?

  G. | 2016. április 8.

  Nos, akár a többi Munchkin játék, szintén egyedien vicces hiszen most épp zombikat alakítunk és mindenki akit le kell győzni, hétköznapi emberek hada. Mit is lehetne írni még... Aki próbálta bármelyik verziót az tudja, hogy is megy maga a játék.. nos.. nevetve, és mókásan!

  A túltápolás esete

  Barnabás | 2016. március 8.

  Ahogy bármely Munchkin-pakli, úgy ez is vicces, pörgős, szórakoztató, de...
  valahogy eszméletlenül lehet erősíteni a karaktereket. A többi Munchkin játéknál ezt nem éreztük, de itt a végére már mindenki könnyűszerrel elvágott volna akármilyen ellenfelet, nem lehetetlen a 40-es harci erő is tárgyakból és szintből.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Munchkin játékcsalád