Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.490 Ft

Nagaraja

8.490 Ft
Átlagos értékelés: (4)

Leírás

Két kalandor versenye – melyikőtök fosztja ki előbb az ősi szentélyt a Sors segítségével? A Nagaraja könnyen tanulható, kétfős társasjáték különleges „dobókockákkal”. A játékosok felfedezőket alakítanak, akik szeretnék minél előbb begyűjteni a kincseket. „Sorsvető rúdjaik” segítségével próbálják elhappolni ellenfelük elől az értékes lapkákat, amiket beépíthetnek a saját labirintusukba, bejárható útvonalhoz és akciókhoz jutva.

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 01. 07.
Kalandfilm érzés

Csodaszép kivitelezésű játék, két személyre.
Igazi kalandornak érezhetjük magunkat a játék
során. Sok fordulatot rejteget a játék, igazán izgalmas.
Ajánlom!
2019. 12. 19.
Szabálykönyv elírás

Apró kiegészítést tennék a magyar szabálykönyvhöz: a kártyák hatásával kapcsolatban felcserélődött a fordítás során, hogy melyik nyíl kire hat. A helyes értelmezés: a piros nyíl az ellenfélre, a fehér magadra.
A játék gyönyörű, egy kincs a polcon. Játszani még nem tudtam vele, de amint lesz vállalkozó szellemű kincsvadász-ellenfelem, ki is próbálom. :) A sorsvető rudak nekem eredetileg nem jöttek be küllemük alapján, de kiderült, hogy kézbe venni és dobni velük nagyon különleges érzés.
2019. 11. 25.
Kétszemélyes

Egy izgalmas, könnyű szabályokkal, újrajátszható kétszemélyes játék, ami rövid ideig tart, a kivitelezése gyönyörű. Csak ajánlani tudom. Minket meggyőzött!
2019. 11. 07.
Remek kétszemélyes játék

Nagyon élvezetes nem túl összetett játék két személynek, ha nem akarnak egy nehéz játékot, ami órákig tart, hanem csak egy gyorsabb hétköznap esti szórakozást, ami azért agymunkát is igényel. A játékban több mechanizmus is azt támogatja, hogy kiegyenlített legyen a játék és akár sikeresnek lehet lenni kis szerencsével, de ügyes taktikával sok előnyre lehet szert tenni, vagy másikkal meg kibökni.