Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nations

Ár:
17.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

3.57
7 értékelés
5
(1)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2018. 05. 21.
Inkabb a Korokon At!

A Korokon At egy messze jobb jatek ennel, ossze se lehet hasonlitani a kettot. Ha mar civilizaio epitos jatekra adod a fejed semmikepp se ezt valaszd. Fel nem tudom fogni miert jatszik barki is ezzel ha lehet a Korokon At-al is. Senkinek se ajanlom.
| 4 / 5 csillag!
2017. 11. 29.
Egy jó stratégiai játék, melyben egy nemzetet, civilizációt teremtünk, fejlesztünk, nekem a játékidő túl hosszú volt
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 11.
TtA-t nem játszottam, de ez után már nem is akarom :)

A Nations egy igazán különleges civilizáció építő játék. Nekem külön tetszik, ahogy a háborút megoldották benne, hiszen azt is "vásárolja" valamelyik játékos, és a negatív hatásai nem annyira végzetesek a többiek számára, illetve könnyen lehet védekezni ellene.
A játék során tényleg sok mindenre kell oda figyelni és két fővel is élvezetes. Külön pozitívum számomra, hogy a különböző nemzetek kétféleképpen használhatók: saját különleges képességeikkel vagy a standard, "mindenki egyforma" módon. Szintén nagyon tetszik, hogy a különböző történelmi személyek, események, találmányok stb. kártyáin dátumok is találhatóak, így a történelmi ismeretek is némiképp bővíthetőek.
Negatívumként a játék grafikáját említeném, ami sikerülhetett volna kicsit jobbra is, főleg, ha figyelembe vesszük a játék árát. Valamint mulatságos összeállítások gyakran előjöhetnek a játék során, pl. Kína élén Abraham Lincolnnal és Macedónia gyarmattal.
A játékidő pedig - amint azt már mások is megírták - még két gyakorlott játékos esetén is legalább 2 óra.
A háborúkat leszámítva nagyon kevés az interakció a játékosok között, ergo mindenki viszonylag nagy nyugalomban építgetheti a saját birodalmát. mindenkinek csak ajánlani tudom.
Összességében véve a játék szerintem nagyon jó, sok történelmi személlyel, eseménnyel, épülettel és találmánnyal gazdagítva!
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 30.
A férjemmel nagyon szeretjük, tény és való hogy ketten is egy egész estés játék lehet. Kezdőknek nem ajánlom mert elég összetett a játékszabály. Összetett játék, talán egy kicsit lehetne pörgősebb.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 08.
Nem egy egyszerű játék, és nem is igazán baráti a játékidő, még két játékossal is simán elhúzódhat 2 óráig kipakolással, elpakolással együtt. Sértődőseknek nem ajánlott, rengeteg olyan helyzet van, ahol keresztbe lehet tenni a másiknak, két játékos esetén pedig szinte garantált a sértődés. A játék maga egyébként szép, a komponenseket én nem mondám otrombának, bár tény, hogy meglepően nagyok. Időigényes játék, de egy próbát megér.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Nem rossz játék, de...

Nem egy rossz játék, de azért valahogy nem ülök le elé olyan szívesen... Vannak szerintem sokkal jobb civilizációs játékok, és az egész játékot valahogy áthat egyfajta krízis management, ami meghatározza az egész játékmenetet.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 16.
Ez nem TTA!

A helyzet, az, hogy bizony mindenki a Throught the ages-hez hasonlítgatja a játékot és van némi párhuzam, ez tagadhatatlan. De merőben más játék, amiben mást ad, az a játékélmény. Nem rossz a játék, de a TTA árnyékában nem tud kitőrni nálam. Meg ugye ez az ortomba felesleges nagy alkatrészek a design kárára mennek. Ebben is győz a csúnyácskának mondott TTA.
Szóval magában nézve kötelező darab, de összehasonlatva már árnyaltabb a kép. Nem tudom elképzelni, hogy aki mindkettővel játszott, ezt hozza ki győztesnek.