Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.990 Ft

New York 1901

11.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

4.00
3 értékelés
(0)
(3)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 11. 04.
Építkezés a Yuppie-k birodalmában.
| 2017. november 4.


Egyszerű lapka/munkáslehelyezős játék, ahol 3+1 féle (bronz, ezüst, arany+fekete) épületet tudunk leépíteni munkásait segítségével New York legnépszerűbb utcáin. Eleinte csak bronz épületeket húzhatunk fel, ám ha elérünk egy megadott pontszámot, akkor ezüst és arany is felkerülhet a táblára. A körünkben különféle színű kártyákat húzunk, amik segítségével munkásokat pakolhatunk a velük megegyező színű telekre, és dönthetünk, hogy felhúzzuk az épületet, vagy otthagyjuk a munkást. A játék során sok nehéz döntést kell hoznunk, főleg ha azt akarjuk, hogy egy utcában a mi épületeink legyenek többségben, mivel ez plusz pontokat jelent a játék végén. A tartozékok jó minőségűek, az ára azonban kicsit túlzás, így egy próbajátékot mindenképp érdemes lefolytatni vele, hogy mérlegeljünk.
2015. 12. 04.
Gyönyörű rajzok, egyszerű szabályok

Egy kis TuT, egy kis TtR, egy kis Patchwork és már kész is ez a gyönyörű, színes-szagos, belépő szintű játék a társasok világába. Komoly mélységet nem kell várni, de azért nem is dobj-és-lépj kategória, annál jóval komolyabb. Nekünk kellemes meglepetés és szórakozás volt, ráadásul ketten is teljes értékű játék.
2015. 12. 01.
ESB

Terület foglalós, stratégiai játék. Jó pofa, de kicsit lehetne izgalmasabb és kár hogy csak max. 4 személy játszhatja.