Captain Sonar kihívás, bemutató, vásár és oktatás

2018.02.16.

Elég jó csapat vagytok? Verhetetlen tengeralattjáró-legénység? Bizonyítsátok be, és nyerjetek +10% kedvezményt (az eseményen alapból adott 15%-on felül!) a Captain Sonarra! Ami akárhonnan nézve is 25%-ot jelent – ha győztök...

Captain Sonar nap

Gyertek el február 24-én a Ráday utcai klubunkba, és:

Hívjátok ki a Gémklub csapatát!

A kihívásra 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk – vagy ha nem tudsz magaddal elegendő legénységet hozni, akkor toborozz itt, az eseménynél vagy a helyszínen!

A részvétel regisztrációhoz kötött, hiszen a szervezés miatt fontos, hogy tudjunk számolni Veletek! A regisztráció annyit jelent, hogy az eseményben lévő posztunk alá írd oda, várhatóan hány fős csapattal érkezel és körülbelül mikor.

Persze nem csak a Gémklub-csapat ellen játszhattok, egymással is megmérkőzhettek nálunk. A játékra nem kell semmivel készülnötök, a szabályokat elmondjuk – persze, ha láttátok már a videónkat, illetve játszottatok már a játékkal, nagyobb eséllyel győztök!

Mivel a Rádaynak egy csapata van, ezért nem biztos, hogy a csapatotok rögtön sorra kerül. Addig viszont tudtok még gyakorolni vagy rápihenhettek a versenyre számtalan bontott játékunk valamelyikével. :)

A belépési díj szokásosan 400 Ft.

Gyertek, és merüljetek alá velünk egy őrülten feszült tengeralattjáró-kalandban! :)

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés