Captain Sonar kihívás, bemutató, vásár és oktatás

  2018.02.16.

  Elég jó csapat vagytok? Verhetetlen tengeralattjáró-legénység? Bizonyítsátok be, és nyerjetek +10% kedvezményt (az eseményen alapból adott 15%-on felül!) a Captain Sonarra! Ami akárhonnan nézve is 25%-ot jelent – ha győztök...

  Captain Sonar nap

  Gyertek el február 24-én a Ráday utcai klubunkba, és:

  Hívjátok ki a Gémklub csapatát!

  A kihívásra 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk – vagy ha nem tudsz magaddal elegendő legénységet hozni, akkor toborozz itt, az eseménynél vagy a helyszínen!

  A részvétel regisztrációhoz kötött, hiszen a szervezés miatt fontos, hogy tudjunk számolni Veletek! A regisztráció annyit jelent, hogy az eseményben lévő posztunk alá írd oda, várhatóan hány fős csapattal érkezel és körülbelül mikor.

  Persze nem csak a Gémklub-csapat ellen játszhattok, egymással is megmérkőzhettek nálunk. A játékra nem kell semmivel készülnötök, a szabályokat elmondjuk – persze, ha láttátok már a videónkat, illetve játszottatok már a játékkal, nagyobb eséllyel győztök!

  Mivel a Rádaynak egy csapata van, ezért nem biztos, hogy a csapatotok rögtön sorra kerül. Addig viszont tudtok még gyakorolni vagy rápihenhettek a versenyre számtalan bontott játékunk valamelyikével. :)

  A belépési díj szokásosan 400 Ft.

  Gyertek, és merüljetek alá velünk egy őrülten feszült tengeralattjáró-kalandban! :)

  Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
  Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
  Belépés