Élménybeszámoló a Warhammer fantasy kezdőnapról

2014-10-03 08:50:00

Lezajlott a D21-es Bázis közreműködésével a második Warhammer Fantasy Battle Kezdőnap.

Sok érdeklődő volt, de csak egy hosszú csatát tudtunk lejátszani sajnos. Következő alkalommal, ha rendezünk oktatónapot, akkor felkészültebbek leszünk a nagy érdeklődésre, és felrakunk még egy asztalt.
A csatában a Vámpírok zombi hordái, és az Ogrék serege mérte össze erejét.

Az Ogrék lassan meneteltek az élőhalott tömegek felé, melynek monoton hangját meg-megszakította az ágyúhordozók repeszlövései, amelyekkel először a vámpírok vad kutyáit próbálták megtizedelni. A nagy erejű nekromanták türelmesen vártak a rohammal, és átkokat szórtak a böhöm nagy zabálógépekre, miközben még több friss halottat állították csatasorba. Az ogrék az ágyúik által cafatokra lőtt halottaktól fellelkesülve, meggyorsították lépteiket az ellenfél felé, de sajnos kelepcébe futottak. Az ogrék nyolc főböl álló főnöki vasgyomrú blokkját körbefogta hatvan zombi, és a kutyák maradéka. Ezt meglátva a ravasz gnoblárok (akik sunnyogva az ogrék mellett haladtak) a felmentésükre siettek, de útközben tucatnyi ghoul-ba ütköztek. Az ogrék, és a gnoblárok tartották soraikat, amíg egyszer csak a gnoblárokba bele nem csattant egy fantomok, és banshee-k által mozgatott halálgép (Mortis Engine), amely rohamával elsöpörte az apróságokat, majd azzal a lendülettel az ogrék fenséges főnöki osztagát is. A csata után az ogrék maradványai körül serényen tevékenykedtek a nekromanták az ogrék átalakításával. Ki tudja, merre cammoghatnak az óta...

Köszönjük minden kedves érdeklődőnek, hogy megtiszteltek figyelmükkel, és elnézést azoktól, akik játszani akartak, de csak nézőként lehettek jelen. További kezdőnapokról a Gémklub vagy a D21-es Bázis oldalain érdeklődhettek.

Ha megjött a kedvetek a kezdőnap után, és belevágtok a Warhammer 40.000-be, vagy a Warhammer Fantasy Battle-be, akkor várunk titeket szeretettel a D21-es Bázisban, ahol biztosan találtok magatoknak ellenfelet.

A D21-es Bázist ITT találjátok.

A Facebook-on csatlakozhattok az Ellenfélkereső csoport is.

Az inkvizitor.hu topikot ITT találjátok.

Terepasztalos figurákat, és a kifestésükhöz használatos festékeket ITT találhattok.


Liszka Gergely

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés