Figurafestő nap volt a Gémklubban

2014-11-10 11:01:00

Kiemelkedően kellemes hangulatban telt november 6.-án, a Gémklubban megrendezett figura festés, amelyet a D21-es Bázis támogatott

A figurafestést kipróbálni vágyók Liszka Gergely és menyasszonya vezetésével megtanulhatták a figurafestés alapjait. Ehhez ők biztosították a szükséges eszközöket (alapozó, festékek, ecsetek) és a remek háttértudást, a Gémklub pedig a figurákat, és a helyszínt, ami a Ráday u 30. szám alatti bolt volt.

Minden figurafestéssel próbálkozó kapott egy műanyag figurát, amit saját ízlése szerint kifesthetett, és haza is vihetett. A kifesthető figurák között volt gondori katona, high elf guardian és ultramarine is. Legtöbben az űrgárdistát választották az első próbálkozáshoz, de volt olyan is, aki saját figurát hozott, sőt egy Tauren figura is előkerült a Warcraft társasjátékból.

A figurafestés 14 órától egészen 20 óráig, boltzárásig tartott.

Érdekességek aznapról:
A legfiatalabb figurafestésre jelentkező egy nagyon lelkes 8 éves fiúcska volt, és hazaindulás előtt megkapta anyukájától a DOOM társasjátékot. Bizony, abban 66 műanyag figura van, lesz mit festegetni otthon is. Egyik lelkes figurafestő néhány műanyag kupakból fémes terepakadályokat is készített az egyik kedvenc társasjátékához, ami szintén a DOOM volt.

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!Akinek esetleg van kedve megnézni, hogy milyen egy terepasztalos stratégiai játék, és akár ki is próbálná, annak ehhez a D21-es Bázisban megrendezésre kerülő kezdőnapokat ajánljuk. Természetesen a kezdőnapra semmit nem kell vinni a jókedven, és az érdeklődésen kívül, és ami fontos: a kezdőnapon először résztvevőknek a klub használata ingyenes!

D21-es Bázis facebook oldalát ITT találjátok.

 

Adim

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés