Gémklub Adventi Kalendárium

2015-12-08 11:24:00

Te mit kérsz a Gémklubtól karácsonyra? Kedvezményes ajánlatainkat keresd a Gémklub Adventi Kalendáriumában!

A közös élmény az ajándék kibontása után kezdődik!

Ugyan mi melengeti meg jobban a társasjáték-kedvelő családok és a gémerek szívét, mi dobhatná fel még jobban a családot karácsonykor, mint egy új társasjáték, amire anyu vagy apu régóta vágyott, a gyerekek már nagyon várnak? De ha nem is lennénk mi, gémerek egymás között, akkor is láttuk már párszor ismerőseinket, barátainkat, akik felvillanyozódnak egy új játékélménytől, mint a vizuális barkochbaként ismert a Concept, vagy akik izgatottan dugják össze a fejüket az először játszott Pandemic felett?

Persze nehéz a választás, szerencsére a Catan telepesei áttörte a régi korlátokat, és már messze meghaladtuk a „melyiket-válasszam? a Ki nevet a végén?-t, a Gazdálkodj okosan-t vagy a Monopoly?” Egyre-másra születnek az okos mechanizmusra épülő, izgalmas társasjátékok, hosszabbak és rövidebbek, komolyabbak és szórakoztatóak egyaránt. Mindenkinek jut olyan, amilyet szeret.

A könyvekhez vagy a filmekhez  hasonlóan van minden életkornak és stílusnak megfelelő jó társasjáték.  A társasjáték nem egy szűk réteget szórakoztat, hanem összehozza a családot, vagy a baráti társaságot, és a 14-24 éves fiatalok körében egyre népszerűbb.

Ha másodmagával töprengene homlokráncolva, ott Az idő hullámai vagy az Azteka.
Ha a gyorsaságát bizonyítaná társaságban, ott van a JungleSpeed vagy a PanicLab.
Ha a barátaival szeretné magát könnyesre nevetni, ott van a Munchkin vagy a Cash ’n’ Guns.
Ha könnyed stratégiai játékot játszana, ott van a Cacao vagy a Piszkos Fred.
Ha komolyabb stratégáknak érezzük magunkat, ott a Puerto Rico vagy a Village.
Ha vállvetve szeretnénk egy feladatot megoldani, ott van a Pandemic vagy a Hanabi.
Ha a gyerekeknek akarunk felhőtlen szórakozást biztosítani, ott van a Firkaland vagy a Zooloretto.
A legkisebbeknek, ott van a Happy Party vagy Az elvarázsolt labirintus.
Ha olyan játékot szeretnénk, ami együtt nő a gyerekkel, ott az Okos kertész vagy a Csodapalota.
Ha a gyerekek nagyobbak már, ott a Terra vagy a Csaló molyok.

És a lista valóban végtelen. Nehéz választani. Pláne ilyenkor, karácsony előtt. Ezt szeretné megkönnyíteni a Gémklub csapata: összeállított egy olyan válogatást, amely tartalmazza az idei év legjobbjait, de a klasszikus, örökzöld játékokat is. Ezt a csokrot egy Adventi Kalendárium formájában tárják elénk, de lemaradni nem fogunk: a 24 ablakocska bármelyikét választhatjuk egészen a karácsonyt megelőző időszakig. Egy biztos, nemcsak jó játékokat találsz az ablakokon bepillantva hanem különféle ajándékokat és kedvezményeket is.

Te mit kérsz a Gémklubtól karácsonyra?

A Gémklub Adventi Kalendáriumában találhatsz jófajta „házasításokat” is: Terra mellé ördöglakat jár, Sztorikockákhoz kiegészítő kockakészlet, Evolúcióhoz 3D dinó-kirakó, Elvarázsolt labirintushoz Steppits kártya… Érdemes körülnézni, mert vannak ütős kombók (Pandemic-hez Hanabi) és belekostólhatunk pár újdonságba is.

Kedvenceik a mi kedvenceink

A Gémklub Aranymedállal emeli ki a webshopban azokat a játékokat, amelyeket sokan keresnek, sokan szeretnek – vagyis a legjobbakat az amúgy is erős mezőnyből. Az Adventi Kalendáriumban százalékos kedvezményt találhatunk ezekhez a játékokhoz – minél nagyobb értékben válogatunk, annál nagyobbat, akár 15%-os engedményt is!

Ezekkel a játékokkal csak nyerhetsz!

Pár klasszikus játékot nyereménysorsolással kötöttek össze. Ha megvásárolod a Dobble-t az ajánlatok közül, tabletet nyerhetsz mellé! De a Robotteknősök megvásárlásával a családi kikapcsolódást megtoldhatod egy családi Tropicarium belépővel is. Stílszerűen a Hotel megvásárlásával két éjszakányi wellnesst nyerhetsz a pároddal.  Ez azért jól hangzik, nem?

Klasszikusok kedvezményes áron!

És végül, de nem utolsó sorban… Itt vannak a jól bevált örökzöldek. Bármennyit játszunk új kedvenceinkkel, előbb-utóbb újra a kezünkbe kerülhet egy Jenga Classic vagy egy Activity Original. Sokat játszottunk már a Monopoly-val, de a minyonos (bizony, a Gru-s!) verzió biztosan újra felkelti a fiatalabb korosztály figyelmét. Itt találjátok a mérföldkőnek számító Catan-t és a nagypapakorban lévő (eredetileg Murder!-nek nevezett) Cluedo-t is. Ezeket a játékokat a Kalendáriumban, az őket megillető, külön kedvezmény-csoportban találjátok.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, jó böngészést kívánunk, biztosak vagyunk benne, hogy senki nem fogja megbánni a rá szánt időt: érdemes bepillantani a 24 ablakocska mögé!

(Nem csak) ezzel az Adventi Kalendáriummal kíván Nektek és családotoknak a Gémklub csapata kellemes ünnepeket!

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés