Gémklub-újdonságok 2017 - Belépő és családi társasjátékok

2017-08-14 17:08:00

Álomház

Álomház

Rendezd be az álomházad 12 kör alatt! Alsó szint, felső szint, tető, ha ügyesek vagyunk, mélygarázs és fára függesztett faház a fesztelen fiatal fajankóknak. Aztán jöhet a tarka tető és egy-két izgalmas berendezési tárgy, mint például a nyilvánvalóan nélkülözhetetlen versenyzongora. Csapj le a legjobb szobabelsőkre, mert nem csak az fog számítani, hogy ki hozza össze a legtöbb pontot érő hálószobát vagy fürdőszobát, hanem az is, hogy kinek a garázsában parkol időgéppé alakított Delorean és légdeszka, és kinek van kristálykoponya a nappalijában.

Várható megjelenés: megjelent!


Small World – Kicsi ez a világ nekünk!

Small World

A Small World világát úgy alkották meg, hogy mindig túl kicsi legyen annyi játékosnak, ahány az asztalt körülveszi, így a Kis Világot benépesítő fajok gyakorlatilag a második körre garantáltan egymás torkának esnek – baltával, varázslattal, virágokkal... Míg a Diplomata Patkányemberek lekergetik a Táborozó Csontvázakat a hegyekről, addig a KommandósOrkok szövetkeznek a Tehetős Trollokkal a Repülő Félszerzetek ellen... 14 fajnak 20 különféle tulajdonság, számtalan izgalmas kombináció egy könnyen tanulható, rendkívül szórakoztató területfoglalós játékban – hamarosan a polcokon!

Várható megjelenés: 2017. év vége.


Go Go Gelato!

Go Go Gelato!

Ti vagytok a fagylaltmesterek, akik fagyizni vágyók trükkösebbnél trükkösebb kéréseit igyekeznek teljesíteni, színes tölcsérekbe rendezett színes gombócokkal. Nem kell aggódni, nem fog szétfolyni (mondjuk sajnos megenni sem lehet …de így legalább megmarad a játék). Ez a Dr. Euréka Fagyi-style, 6 éves kortól!

Várható megjelenés: megjelent!


Dr. Microbe

Dr. Microbe

Itt a baciké a főszerep. 8 éves kortól léphetnek az ifjú biológusok a Petri-csészék fölé, és kezdhetik rendezgetni a különböző mikrobákat. A megfelelő sorrendben, majd kikövetkeztetni a hiányzót, és lecsapni rá mindenki más előtt. A labormunka még sosem volt ennyire szórakoztató!

Várható megjelenés: megjelent!


Quadropolis

Quadropolis

Ebben a játékosok egy modern város polgármesterének bőrébe bújnak. Körről körre kell kialakítaniuk a városképet, mégpedig úgy, hogy a kiszemelt épületeket egy közös készletből veszik el, egy-egy lépéssel gátolva játékostársaikat. Az épületek erőforrásokat is hoznak magukkal, amiket minden pazarlás nélkül, okosan kell tudni felhasználni. A játék végén az épületek egymásra hatása ad pontot, vagyis valóban ki kell építeni azt a városképet…

Várható megjelenés: megjelent! Elfogyott, újabb érkezés egyenlőre bizonytalan.


Űrcsempészek

Űrcsempészek

Az Űrcsempészek egy villámgyors stratégiai játék, amelyben a reakcióidő és a jól megtervezett, okos erőforrás-gazdálkodás egyformán fontos szerepet játszik. Ha valaki nem csap le azonnal a kínálkozó lehetőségre – a legtöbb célbolygóval kecsegtető kártyákra –, elesik a nagy pontoktól, ugyanakkor, ha nem költekezik elég megfontoltan, fényévekre lökheti magát a sikertől.

Várható megjelenés: megjelent!


Unlock! – Szabadulós kalandok

Unlock

Felkészültél egy újabb izgalmas szabadulós kalandra? Legyen inkább három!Ki tudtok szabadulni egy titkos laborból, egy őrült tudós és egy milliárdos műgyűjtő csapdájából? Csapatként kell megosztanotok egymással az ötleteket, javaslatokat, és egy ingyen letölthető mobil applikáció van csak segítségetekre a szabadulószobák legújabb asztali verziójában!

Várható megjelenés: 2017. ősz második fele.


Sponsio

Sponsio

Magyar fejlesztő játéka!
A Sponsio a fogd és vidd (tricktaking) típusú kártyajátékok szerelmeseinek szól, egy egészen egyedi csavarral dobva fel a szokványos központi játékmenetet. A játékosok gladiátorokat küldenek az arénába, és a küzdelmek (ütések) kimenetelére kötnek fogadásokat. Hasonlóan az ulti vállalásaihoz, ami viszont az igazi csavart adja: minden egyes vállalásért egy-egy lapunk felfedésével fizetünk!

Várható megjelenés: megjelent!


Vikingdoms

Vikingdoms

Magyar fejlesztő játéka!
Szemtől szemben egy viking témájú absztrakt stratégiai játékban, amelyben a közös fosztogatásban vezető szerepért megy a harc, mert aki vezet, az vesz először a zsákmányból. A játék a Sixth (Sixmaking) kiterjesztett változata, a Sixth szerzőjétől, aki pörgős és feszes taktikai meccsek láncolatát foglalta okos, de könnyed stratégiai keretbe ebben a játékában.

Várható megjelenés: megjelent!

 

A cikksorozat további cikkei:

Gémklub-újdonságok 2017 - Stratégiai társasjátékok

Gémklub-újdonságok 2017 - Partitársasjátékok

Gémklub-újdonságok 2017 - Gyerektársasjátékok

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés