Gémklub-újdonságok 2017 - Partitársasjátékok

2017-08-16 13:43:00

Magic Maze – Fogd és fuss!

Magic Maze - Fogd és fuss!

Egy törp, egy barbár, egy tünde és egy varázsló rohannak kifelé egy plázából, márkás nyilakkal, felcímkézett kardokkal és egyéb lopott cuccokkal a markukban. Közben sikít a riasztó. Bizony, úgy fest, néha a fantasyhősök is csúnya dolgokra vetemednek, és kirabolnak/lootolnak egy plázát…
15 perc feszültség, izgalom és móka 4 enyveskezű hőssel, és egy fordulóról fordulóra egyre összerázódottabb csapattal, de szavak nélkül – elvégre az ilyesmit csendben szokás végezni.

Várható megjelenés: megjelent!

 

Kincsre fel!

Kincsre fel!

Indiana Jones-os, dzsungeles, drágaköves kincsvadászat! Ki tudna rá nemet mondani? A Kincsre fel!-ben (Treasure Rush) mindenkinek a saját korong alakú térképlapkáit kell a lehető leggyorsabban a megfelelő sorrendbe rendeznie – a szaggatott útvonal pontos összekötésével –, hogy megszerezze a kincset. Aztán jöhet is a következő kincs!

Várható megjelenés: megjelent!

 

Avalon

Avalon

Az Avalon az utóbbi években klasszikussá érett partijáték, a Resistance nagy sikerű továbbfejlesztése. A játékosok, akár 10-en (!), Artúr király hű lovagjai vagy kevésbé hű ellenségei lesznek. Minden szerep rejtett, csak az árulók ismerik egymás kilétét, illetve Merlin az árulókét. Ha a bölcs varázsló és a bátor lovagok sikerrel győzik meg egymást az árulók személyéről, Artúrnak, a britek királyának dicsőségére győzelmet arathatnak, ellenkező esetben, azaz ha Mordred emberei bánnak jobban a szavakkal, a király elbukik, és győz a gonosz…

Várható megjelenés: 2017. év vége.

 

Cortex Challenge – IQ Party

Cortex

8 agybizsergető feladat egy egészen újszerű partijátékban. Egy kis dobozban jó nagy pakli kártya, amire az asztal körül ülők egymás előtt csapnak le, sólyomsebesen. Eddig ismerős ugye? Csakhogy itt a lecsapás feltétele, hogy a kártyán látható feladvány megoldását tudja a játékos. Van itt memória, mozgáskoordináció, párfelismerés, logikai feladványok, labirintusok, sőt még tapintható, különleges textúrájú lapok is!

Várható megjelenés: megjelent!

 

A cikksorozat további cikkei:

Gémklub-újdonságok 2017 - Stratégiai társasjátékok

Gémklub-újdonságok 2017 - Belépő és családi társasjátékok

Gémklub-újdonságok 2017 - Gyerektársasjátékok

 

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés