Még színesebb programok várnak a Ráday társasjátékklubban!

2018-04-25 08:36:00

Kitavaszodott a Ráday utcában is. Sőt, lassan itt a nyár, úgyhogy a tavaszi fáradtságból azonnal a pörgésre kapcsoltunk! Mi minden vár rátok idén a Ráday utcai Gémklubban? Ebből a cikkből kiderül.

Ráday klub

Eddig is tartottunk programokat (ilyen volt például a 2017 perces társasjátékozás tavaly, illetve a különböző játékbemutatók, kiadói beszélgetések stb.), most még változatosabb programokkal várunk benneteket, és még több is lesz belőlük.

Hogy kényelmesen nyomon tudjátok követni, melyik napon pontosan mi történik a klubban, létrehoztunk egy eseménynaptárt, amit innen érhettek el.

A „keretek” tekintetében nem lesz változás. Továbbra is teljes nyitva tartási időben lesz klub, vagyis szerdán és pénteken éjfélig játszhattok nálunk. Minden alkalommal 850 bontott játék közül választhattok. Ezek a napok javarészt megmaradnak „tradicionális klubnapoknak”, vagyis szabad asztalok és játék, viszont 16:00-tól 22:00-ig játékmester áll majd a rendelkezésetekre, aki segít a játékok megismerésében, akihez a kérdéseitekkel fordulhattok.

A hétfői napok továbbra is ingyenesek maradnak, valamint ezeken a napokon tartunk játékbemutatókat a Gémklub újdonságaiból, amelyeken az adott játékot játékmester tanítja a résztvevőknek, és ahogy azt megszokhattátok már, mindig lesz kedvezmény is. ;)

Ráday klub

Újdonság, hogy csütörtökönként, hetenként váltakozva tematikus és kezdőnapokat tartunk. A kezdőnapokon általában 8-10-féle játék megismerésében és kipróbálásában segítenek játékmestereink azoknak, akik most ismerkednek vagy ismerkednek újra a modern társasjátékokkal. A játékmesterek segítenek ezen alkalommal is kiválasztani a hozzád leginkább illő társasjátékot.

A csütörtöki tematikus napokon pedig akár téma, akár mechanizmus szerint válogatott társasjátékok várnak rád. De ezeken a csütörtökökön játszhatsz összetettebb játékokkal, amelyek kipróbálásában szintén segít játékmester.

A versenyeket – amelyeken értékes nyeremények várnak Rád – és egyéb különleges eseményeket pedig igyekszünk mindig szombatra időzíteni, hogy minél többen el tudjatok jönni.

És ha már szóba került a 2017 perc. Idén megismételjük, újabb egy perccel nyújtva meg az eseményt, mert tudjuk, hogy bírjátok a terhelést.

Szóval 2018 perc társasjátékozás egyhuzamban, május 11. péntek 14.00-tól, május 12. szombat 23.38-ig, és egy perccel sem tovább...

Összefoglalva: hétfőtől szombatig minden nap lesz klub, teljes nyitva tartási időben. Szerdától péntekig délután 4-től rendelkezésetekre álló játékmesterekkel, továbbra is 400 forintos belépő vagy érvényes klubtagság ellenében, kivéve a hétfőket, mert a hétfő ingyenes!

Programjainkról pedig folyamatosan fogunk tájékoztatni benneteket. Nézegessétek az eseménynaptárunkat és kövessetek minket a Gémklub Facebookon!

Ráday klub

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés