Mini Esseni kiállítás a Gém klubban

2013-10-18 10:02:00

Csapatunk ez évben is kiment Essenbe, ahonnan bőséges zsákmánnyal tért vissza, hogy a társasjátékok tortájából elhozva nekünk egy krémesebb szeletkét. Ezt a finom szeletkét viszont nem csak az ínyencek kóstolhatják meg, hanem bárki, aki bejön a Gémklubba. A mini esseni kiállítás kezdetét vette! Várunk minden érdeklődőt, hogy megtekintse és akár ki is próbálhassa az újdonságokat!

Sokan már alig várták, hogy a Gémklub kis csapata visszaérkezzen az esseni játék kiállítás és vásárról, ahol a világ összes jelentős (és kevésbé ismert) társasjáték kiadója képviseltette magát és bemutatta a jövő évi újdonságait. Jó szokás szerint ez évben is megrendezzük a saját kis Mini esseni játékkiállításunkat, hogy minél többen megismerjétek az újdonságokat.

Ezért 2013 október 29 és november 05 között, játékbemutatót tartunk a Gémklubban az Essenből hozott játékokból. Természetesen most is lesz lehetőség a játékok kibontására, kipróbálására, sőt, nagyrészt meg is lehet vásárolni őket. 

Vásárlási feltételek:
Az Essenből hozott játékoknak csak egy része megvásárolható. A játékok nem eladóak, amennyiben azokból már csak egy darab elérhető. A játékok bontását azonban lehet kérni, amennyiben a játék a helyszínen azonnal kipróbálásra kerül. Ezeket a játékokat nem lehet kölcsönözni sem. Az árak ez esetben csak tájékoztatásra szolgálnak. 2013. december 1. után a játékok bontottan megvásárolhatóak, addig pedig előjegyezhetőek. 

Lentebb tekerve láthatjátok, hogy milyen játékokat hoztunk nektek.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a Gémklubban!


Cím: 1093 Budapest, Ráday u. 30/b.

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 12:00-20:00
Szerda: 12:00-24:00
Péntek: 12:00-22:00
Szombat: 10.00-13.00
Vasárnap: zárva

Tel.: 06-20/263-3534
e-mail: info@gemklub.hu


Érdekel milyen Essen?
Üzletvezetőnk esseni beszámolójának elolvasásáért kattintson ide!

Adim

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés