Gémklub társasjáték-kiadói est beszámoló

2017-05-23 10:43:58

A körberakott székeken úgy ültünk, mint a tábortűz körül. A legelemibb forma ez, amikor az öreg mesél a világról, vadászatról, a többiek pedig csendben hallgatják. Néhányak messzebb a tűztől, a barlang távolabbi zugaiban, de minden szempár a sokat tapasztaltra szegeződik.

Kiadói beszélgetés

Noha Zoli még azért messze van az öregségtől, mégis a társasjátékvilág egyik „nagy öregjének” számít, így a kezdetektől látott – és mesélt el mindent. Szó esett a társasjátékok piacának értékteremtő láncáról, játékötlettől a polcra kerülésig, a játékok válogatásáról és gyakorlati példákkal arról, hogy mit is csinál egy kiadó. Azután jöttek a kérdések, játékkiadásról, fejlesztésről, arról, hogy félbolondra keresi-e magát valaki a társasjátékötletével (nem), régebbi játékaink újra kiadásáról, játékmagyarításról, és persze elhangzott három cím: Zoli bejelentett három gémklubos újdonságot.

A nagy érdeklődésre és a felmerülő bővebb kérdésekre való tekintettel már szervezzük a folytatást. Addig is köszönjük azoknak, akik eljöttek, reméljük, sok izgalmas infóval gazdagodtatok, és jól éreztétek magatokat velünk.

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés