Idén is vár a (Gém)klub a Ráday utcában

2018.01.15.

Ha ki akarod próbálni a társast, amit kinéztél, mielőtt megvennéd, ha - a változatosság jegyében - több száz játékból válogatva játszanál valamit, vagy ha csak kell egy hely, ahol leülhetsz társasozni: mi tudunk egy helyet. A Rádayt? Dehát az bezárt november végén! Így igaz, a karácsonyi szezonra bezártunk, de januárban újra nyitottuk, így ismét van társasjátékos klub a Ráday utcai boltunkban. Minden nap, nyitvatartási időben. Pénteken még azon is túl, egészen éjfélig! A belépő továbbra is 400 forint, amely az asztalok, valamint a bontott játékok használatára jogosít fel az adott napon - klubtagok* számára pedig továbbra is ingyenes.

Ráday utcai Gémklub

Ízelítő a programból, azon kívül, hogy gyertek játszani, játékokat kipróbálni. Lesznek szervezett játékbemutatók kedvezményes vásárlási lehetőséggel összekötve, játékszabály ismertetések, versenyek és egyéb kiemelt programok, pl. a 2018 perc társasjátékozás. A hétfők továbbra is ingyenesek: várjuk azokat, akik most ismerkednek, illetve ismerkednek újra a társasjátékozással!

A Ráday Gémklubban játékmesterek vezetésével lehetőség van előre egyeztetett időpontban és feltételekkel szervezett programokra is, pl. játékos tanórák, privát játszóház, zártkörű verseny szervezése és lebonyolítása, vállalati csapatépítés társasjátékozással. (Megkereséseket várjuk az [email protected] email címre, kérjük, hogy írd a tárgy mezőbe, hogy "Rendezvény".)

A *klubtagságról és a részletekről ITT tudsz tájékozódni. A házirendünket pedig ITT találod.

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés