Idén is vár a (Gém)klub a Ráday utcában

2018-01-15 16:24:53

Ha ki akarod próbálni a társast, amit kinéztél, mielőtt megvennéd, ha - a változatosság jegyében - több száz játékból válogatva játszanál valamit, vagy ha csak kell egy hely, ahol leülhetsz társasozni: mi tudunk egy helyet. A Rádayt? Dehát az bezárt november végén! Így igaz, a karácsonyi szezonra bezártunk, de januárban újra nyitottuk, így ismét van társasjátékos klub a Ráday utcai boltunkban. Minden nap, nyitvatartási időben. Pénteken még azon is túl, egészen éjfélig! A belépő továbbra is 400 forint, amely az asztalok, valamint a bontott játékok használatára jogosít fel az adott napon - klubtagok* számára pedig továbbra is ingyenes.

Ráday utcai Gémklub

Ízelítő a programból, azon kívül, hogy gyertek játszani, játékokat kipróbálni. Lesznek szervezett játékbemutatók kedvezményes vásárlási lehetőséggel összekötve, játékszabály ismertetések, versenyek és egyéb kiemelt programok, pl. a 2018 perc társasjátékozás. A hétfők továbbra is ingyenesek: várjuk azokat, akik most ismerkednek, illetve ismerkednek újra a társasjátékozással!

A Ráday Gémklubban játékmesterek vezetésével lehetőség van előre egyeztetett időpontban és feltételekkel szervezett programokra is, pl. játékos tanórák, privát játszóház, zártkörű verseny szervezése és lebonyolítása, vállalati csapatépítés társasjátékozással. (Megkereséseket várjuk az info@gemklub.hu email címre, kérjük, hogy írd a tárgy mezőbe, hogy "Rendezvény".)

A *klubtagságról és a részletekről ITT tudsz tájékozódni. A házirendünket pedig ITT találod.

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés