Közeleg a nap, amikor a nagy piros meeple lép

2016-12-01 16:36:00

December 6. – az év végi ajándékozáskirakó első darabja

Pár nap múlva lesz az az ünnep, amit a gyerekek (is) nagyon várnak, mert december 6-án jó pár napra elegendő édességhez jutnak. A rossz gyerekek persze virgácsot is kapnak, a jó szülők pedig társasjátékot is adnak...

Mikulás akció

Hogy miért? Mert 1) a társasjáték nem okoz fogszuvasodást 2) garantáltan tovább eláll, mint a csokimikulás 3) nem olvad el a fűtőtesten felejtve 4) tartósabb örömet okoz, mint egy löket a vércukorszintnek. Ráadásul míg a csokiból valószínűleg csak falatokat kapunk tőlük, a társasjátékot együtt élvezzük velük!

Ha ezek az indokok még nem győzték meg az épp csizmába/zokniba szánt csomagot összeállító szülőket, mi megtoldjuk az érvek listáját eggyel. Megajándékozzuk az első kétszáz vásárlót, akik 2016. december 2. és 6. között a gyerek társasjátékok közül rendelnek. Az ajándék egy kis képeslapkirakó, amelyeken vidám állatfigurák vagy karácsonyi képek láthatóak. Mivel mikuláskor is csak a zokniba kukkantva derül ki, mi az ajándék, mi is meglepetést fogunk a dobozba tenni, amit csak akkor fogtok látni, amikor megérkezik otthonotokba!

Ha kíváncsiak vagytok erre a meglepetésre, nincs más dolgotok, mint a webshopunkban történő vásárlás végén a „Megjegyzés” mezőbe beírni ezt a jeligét: „Mikulás-akció”. És ne habozzatok, az akció csak a készlet erejéig, de legkésőbb december 6. éjfélig tart!

Eddigi hozzászólások:

Holl Márta - 2016.

A vásárláson túl nagyon fontos feltétel, hogy a felnőtt is aktív résztvevője legyen a játéknak. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire felkészült a játékkal, hogy tálalja a gyerekeknek. Ha bizonytalan a "játék célba találásával", szerintem nyugodtan kérdezhet az eladóktól is.

Tringer Ferencné - 2016.

Az a gond, hogy a gyerekek nem ismerik a társasjátékokat és nem is tudnak vele játszani. Már hoztam onnan játékot, de nem tudtak vele játszani. Én pedig szívesen vennék játékot. Szerettem volna az unokákat elvinni a társasjáték ünnepére, de túl sok lett volna a költség utazás + belépők. Üdv. Lívia

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés