Már kaphatók jegyek a Társasjátékok Ünnepére!

2016-10-26 13:18:00

Már 20% kedvezménnyel kaphatóak jegyek online a Nebuló Alapítvány oldalán, offline pedig a boltjainkban, az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Társasjátékok Ünnepére! 
UPDATE: A kedvezményes jegyelővétel véget ért, de teljes árú jegyek természetesen kaphatók lesznek a helyszínen a rendezvény egész ideje alatt.

A kedvezményes jegyárak a következőképpen alakulnak:

Társasjátékok Ünnepe 2016

 

Jegy típusa Egynapos: Kétnapos:
  Felnőtt jegy 1 440 Ft 2 560 Ft
  Gyerekjegy (7 év alatt) * ingyenes ingyenes
  Diákjegy (7 év felett diákigazolvánnyal) ** 800 Ft 1 440 Ft
  Családi jegy (2 felnőtt + 2 diák) 3 560 Ft 6 320 Ft

  Kedvezményes  igazolvány felmutatásával
  (nyugdíjas, pedagógus, újságíró, mozgássérült) **

800 Ft 1 440 Ft

 

 * jegyet a gyerekeknek is kell váltani!

** csak belépéskor kell felmutatni a kedvezményre jogosító igazolványt, jegyvásárláskor nem!
 

Immáron ötödik alkalommal, idén is lesz Társasjátékok Ünnepe! November utolsó hétvégéjén (26-27.) várunk mindenkit a Lurdy-ház rendezvényközpontjában! Több mint 300 asztal, több mint 1000 társasjáték – családi, logikai és stratégia játékok, a tavalyinál nagyobb területen!

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően az érdeklődők kipróbálhatják számtalan játékkiadó újdonságait és a legkeresettebb játékokat egyaránt, sőt, az őszi esseni játékvásár válogatott kedvenceit is. A látogatók külön válogathatnak a gyerekjátékok, családi és partijátékok illetve a kétszemélyes és logikai játékok között, a tapasztalt játékosok viszont a Gémer játékok és a Mini-Essen pultnál válogathatnak.
Ezen felül találkozhatnak idei és tavalyi kiadású, hazai fejlesztésű játékokkal is, melyeket maguk az alkotók mutatnak be. Ezzel párhuzamosan azok is megjelennek az Ünnepen, akik éppen most dolgoznak készülő játékukon – izgalmas feladatként ezekkel is lehet játszani, véleményekkel és tanácsokkal lehet támogatni a játékok kialakítását!

Az idei Ünnepen a nagytermet kizárólag a játszani vágyók számára tartjuk fent, míg a közel ugyanakkora előtérben játékbemutatók, játékvásárok várják a látogatókat. Ezen a területen mutatkoznak be a társasjáték-kiadók, és más érdekes programokat is szervezünk.

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés