Megérkezett a Dead of Winter: The Long Night!

2016-08-25 08:03:00

Megérkezett a népszerű kooperatív játék, a Dead of Winter önállóan is játszható kiegészítője, a Dead of Winter: The Long Night! A játék Raxxonba, egy új helyszínre kalauzol bennünket, ahol eddig nem látott túlélőkkel próbálunk életben maradni a zombiapokalipszis sújtotta világban.

Dead of Winter: The Long Night

Mivel tud többet a Dead of Winter világa, mint bármely más kooperatív játék? A játék során 2-5 játékos, egy életben maradt kolónia legyengült túlélőinek csoportját irányítja. Egy meta-kooperatív pszichológiai túlélőjátékról beszélünk - a győzelemhez a játékosoknak össze kell dolgozniuk, egy közös cél eléréséért küzd mindenki, ám minden játékosnak megvan a saját, titkos, személyes célja is, amit mindenképpen teljesítenie kell, mielőtt a játék véget ér.

Ennek eredményeként, akár egy nyertes helyzetet is kockára tehet egy játékos, ha személyes célját nem szolgálja egy, a többi játékos számára nyilvánvalóan kedvező lépés. Ebben rejlik a sava-borsa ennek a népszerű túlélőjátéknak.

Késznek érzed magad a feladatra, hogy Raxxon kolóniájára utazz, és véget vess az ott zajló szörnyű kísérleteknek? Elég erős vagy, hogy ellenállj a rivális kolóniák támadásainak? Tedd kosárba a játékot MOST!

Dead of Winter: The Long Night
Forrás: boardgamegeek.com, Majeikms

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés