Megjelent a Robinson Crusoe – Kalandok az elátkozott szigeten

2017-12-13 14:11:00

Közeleg a karácsony, esik a hó (vagyis elvileg most már fog, nemsokára) de valahol, egy trópusi szigeten néhány hajótörött épp azon töri a fejét, mit hozzon ki az előtte heverő fadarabból, törött kőből és száraz gyökerekből, no meg, hogy hogy a fenébe él túl az elátkozott szigeten.

Robinson Crusoe – Kalandok az elátkozott szigeten

Hogy milyen messze van ez a sziget? Egy kattintásnyira. Tényleg. Ugyanis megérkezett a Robinson Crusoe – Kalandok az elátkozott szigeten!

Mi történne, ha egy ismeretlen szigetre vetődnétek – egy amúgy nagyon csinosra dizájnolt, de azért elég ismeretlen, elátkozott, vadállatok lakta szigetre –, és nincs másotok, csak a két kezetek, tehetségetek és az ötleteitek? Életben maradnátok? Sikerülne teljesítenetek a veszélyes küldetések egyikét?

Készítsetek kötelet, a kötélből hálót, kőből kést és lándzsát, hogy míg felfedezitek a szigetet vagy vadászni indultok, ne legyetek teljesen védtelenek! Építsetek menedéket, mert az időjárás sem kedvez mindig a hajótörötteknek. De mindenekelőtt igyekezzetek teljesíteni/túlélni a hétféle lélegzetelállító (és igen nagy újrajátszhatósággal rendelkező) kalandot!

Késznek érzed magad, hogy szembeszállj a hajótörött lét adta viszontagságokkal? Ha igen, tedd kosárba a játékot MOST!

Robinson Crusoe – Kalandok az elátkozott szigeten
Forrás: boardgamegeek.com

Eddigi hozzászólások:

Kohári Zsolt - 2017.

Köszi szépen, javítva.

Rozványi Ágoston - 2017.

"szembeszálj" khm...

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés