Ráday Gémklub – május 2-ától újra két teremben!

2017-04-25 14:08:00

Többen hiányoltátok a szomszéd termet, ami december óta nem része a klubnak, és biztattatok minket, hogy érdemes újra megnyitni.

Ráday Gémklub

Két dolog változik meg május 2-ától: az egyik, hogy újranyitjuk a szomszéd termet, a másik, hogy belépőjegyet (vagy tagsági kártyát) kell váltani a klubba. Minden hétfő ingyenes marad!

A hét többi napján a bontott játékokat és az asztalokat azok használhatják, akik rendelkeznek az adott időszakra érvényes tagsági kártyával vagy az adott napra 400 Ft/fő áron napijegyet vásároltak, vagy szintén az adott napon 20 000 Ft felett vásároltak a boltban vagy minimum ilyen értékben vettek át webshopunkon rendelt játékot.

A tagsági kártya díja havi 1500 Ft, mely a holnapi naptól a Ráday utcai Gémklubban váltható ki. Ezzel a kártyával érvényesség ideje alatt nyitvatartási időben bármikor, tetszőleges bontott játékkal játszhat a klubtag. Emellett a kártyával a hónap Ráday bolti ajánlatait +5% kedvezménnyel tudja majd megvásárolni, és szavazhat a következő hónapban a klub számára bontandó játékra.

A bontott játékok készlete folyamatosan frissül, így a saját újdonságaink mellett minden hónapban bontunk egy új játékot a ti szavazataitok alapján!

Újdonság, hogy péntekenként szintén éjfélig lesz nyitva a Ráday Gémklub. Így a klub már heti 66 órában várja azokat, akik szeretnének játszani

Hétfőnként, a díjmentes napon, „kezdőnapokat” tartunk, amelyekre szeretettel várunk mindenkit, aki a társasjátékokkal most ismerkedik. Tapasztalt játékmesterek állnak rendelkezésre ezeken a napokon is, hogy segítsék az elmélyülést a társasjátékok világában.

A klub működési szabályzata és házirendje az alábbi két linken érhető el:

        •   A Ráday Gémklub Társasjátékklub Működési Szabályzata
        •   A Ráday Gémklub Társasjátékklub Házirendje

Az új terem adta lehetőségeket szeretnénk annyira kihasználni, amennyire csak lehet, így a jövőben az eddiginél több és szórakoztatóbb rendezvényt tervezünk nektek. Elsőként szeretnénk is meghirdetni Star Wars napunkat, amely május 4-én kerül megrendezésre. A rendezvény részleteiről itt olvashatsz.

Várjuk régi és új játékostársainkat!

Eddigi hozzászólások:

Gergely Nagy - 2017.

Köszi a választ, ez így rendben is van, figyelmetlenül olvastam.

Gémklub Csapat - 2017.

Kedves Gergely!

Szó sincs ilyesmiről, egy alkalom 400 Ft! Ráadásul, ha valaki 20.000 Ft felett vásárolt aznap, akkor napijegyet sem kell váltani, ezesetben ingyenesen lehet játszani a klubban. :)

Ha valaki egy hónapban legalább négy alkalommal jön, annak már megéri kiváltani a tagsági kártyát, ami egy hónapra 1500 Ft. Ennek kiváltása után már nem kell napi jegyet venni: az 1500 Ft kifezetése után egy hónapon keresztül bármennyiszer látogatható a klub.

Gergely Nagy - 2017.

Jól értem, hogy aki csak ritkán szeretne menni, annak 1900 Huf egy alkalom?

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés