Szerezz kedvezményt úgy, ahogy neked a legkényelmesebb!

2016-11-07 11:07:00

Megújult kedvezményrendszerünk keretében háromféleképpen szerezhetsz kedvezményt és juthatsz ezáltal olcsóbban a kiszemelt játékokhoz.

   hírlevélre feliratkozás, 5 játék hozzáadása a kedvencekhez, és néhány játékos kérdés

   különféle aktivitással, pl. játék értékelése, tartalom megosztása

   és persze vásárlással.

 


A fentiek tetszőleges kombinálásával nem-aranymedálos játékokra 10%, aranymedálosokra 15% állandó kedvezmény érhető el!

Így mindenki kiválaszthatja magának a kedvezményeinek növelésére a leginkább testhezálló módszert.  Az alábbiakban olvashatod  hasznos tanácsainkat:

Néhány kattintással megszerezheted Tagsági alapkedvezményünket, mely állandó, 5%-OS KEDVEZMÉNYT jelent.

Ezt a kedvezményt kétféle módon növelheted tovább:

   1. vásárlással: Ha nálunk vásárolsz a webshopon, 5 000 Ft-onként 1% kedvezményt írunk neked jóvá, így maximálisan 10% kedvezményt szerezhetsz.

 vagy:

   2. aktivitással: Ha folyamatosan aktív vagy az oldalon, azt is jutalmazzuk. A különböző aktivitásokért küldetéspont jár, ami 1 000 küldetéspontonként automatikusan százalékos kedvezménnyé alakul. Ez a kedvezmény is állandó, bár folyamatos aktivitáshoz kötött. Ez azt jelenti, hogy minden egyes küldetéspont, amit szereztél, pontosan egy hónapig él. Az aktivitási kedvezményed százaléka küldetéspontjaid aktuális mennyiségéből folyamatosan és automatikusan számolódik. Természetesen ezzel a módszerrel is elérheted a  10% kedvezményt. 

A fenti két út közül akár csak az egyikkel is eljuthatsz a 10%-os állandó kedvezményhez, sőt! Aranymedálos játékra akár 15% kedvezményt is érvényesíthetsz. Állandóan! Ehhez ugyancsak elég a fenti két módszer valamelyikével megszerzett 10%, plusz a tagsági kedvezmény. Ha pedig a jó koktélok híve vagy, akár keverheted is őket! A 10%, ill. 15%-os limitig a kedvezmények összeadódnak, ami azt jelenti, hogy ha például minden típusból rendelkezel  5%-os kedvezménnyel, akkor Dixitet, Dobblét, Mysteriumot, mivel mind aranymedálos játék, 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz, bármikor.

Az új kedvezményrendszerről bővebben itt olvashatsz.

Eddigi hozzászólások:

Nagy Marianna - 2016.

Nagyon klassz, köszi! :)

Zehetmayer Gabor - 2016.

Szuper, köszönjük!

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés