Társasjátékok Ünnepe 2017

2017-05-31 13:59:00

Idén is várunk a Társasjátékok Ünnepére november utolsó hétvégéjén!

A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében, a Gémklub és a Piatnik főtámogatásával 2017. november 25–26-én – immár 6. alkalommal – a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a Társasjátékok Ünnepe rendezvény.

Társasjátékok Ünnepe

A Társasjátékok Ünnepe a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja. Az eseményen sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet és egyesület képviselteti magát.

Ezen a hétvégén több mint 300 asztalon, 6 teremben lesz lehetőségük a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti-, családi és gyerektársasjátékokat. A Társasjátékok Ünnepén közel 60 játékmester segít eligazodni a számtalan társasjáték között. A bemutatott játékok egy jelentős része a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolható. A látványos játékbemutatók mellett különféle helyi versenyeken is indulhatnak az érdeklődők.

A rendezvény keretén belül kerül sor az idei Társasjátékos Olympia versenysorozat döntőjére is. A Társasjátékos Olympián a következő hat versenyszámban mérettetnek meg az ország legjobb társasjátékosai: 7 Csoda: Párbaj, Cartagena, Century – Fűszerút, Glüx, Kingdomino, Vikingdoms. Az országos döntőkön minden versenyszámból kétszemélyes játszmákra készülhetnek a versenyzők.

A Társasjátékok Ünnepe családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyra hangolódásra, felkészülésre.

Jegyek elővételben, kedvezményesen augusztustól vásárolhatók.

Találkozzunk idén is a Társasjátékok Ünnepén, november 25–26-án, a Lurdy Házban!

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés