Új megjelenés: 7 csoda: Armada

2019-06-14 11:18:00

A birodalmak előtt megnyílt a tenger! Lakatlan szigetek, kereskedőutak és haditengerészet várja azokat a bátor uralkodókat, akik szembe mernek nézni a tenger megzabolázhatatlan erejével. Persze a szárazföldi játékos sincs elfelejtve, és több tucatnyi új városkártya szolgál a saját hatalmatok növelésére, vagy épp az ellenfél birodalmának romba döntésére!

Persze a tenger amilyen kegyetlen, oly odaadó is: az újonnan felfedezett szigetek mindenféle csodálatos dolgot rejthetnek; a határ a nap által érintett horizont.

De azért jobb nem elveszni a látványban. Azt hittétek, hogy a szomszédos királyságok megvédenek majd titeket? A tengerek minden országot egybekötnek, valamint az új, portyázáskártyák segítségével a katonai haderők több királyságon át is támadásra készen állnak!

7 Csoda: Armada

Izgalmasnak hangzik? Akkor hallgass a tenger csábszavára, és ne maradj le a 7 Csoda legújabb, magyar nyelvű kiegészítőjéről, a hamarosan megjelenő 7 Csoda: Armadáról!

A kiegészítőt hamarosan kézbe vehetitek magyar nyelven. A játék státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

7 Csoda: Armada

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés