Új megjelenés: Bűnügyi krónikák

2019-02-11 11:29:00

Érezted már azt, hogy egy krimi regény vagy épp a sorozat főszereplője csak azért se teszi meg a magától értetődő logikai következtetést? Szerinted lazán leköröznél egy Horatio Caine-t vagy akár magát Sherlock Holmes-t is?

Bűnügyi krónikák 

Nos, végre eljött a lehetőség, hogy nagyban bizonyíts, mivel a Bűnügyi krónikák (ami külföldön Chronicles of Crime címen fut), a legtöbb bűnügyi játékkal ellentétben teljes egészében a te kezedben hagyja a hat (egy betanító és öt teljes) bűn felgöngyölítésének a feladatát!

A játékban helyszínek, karakterek és bizonyítékkártyák között kell turkálni a választ keresve, de ezek nem holmi élettelen lapkák, hanem élő, lélegző, pezsgő alkotóelemei a kalandnak! Körbe akarsz nézni a bűntett helyszínén? Csak tessék! Ki akarsz kérdezni pár tanút? Reménykedj, hogy épp ott találhatók, ahol gondolnád. A játék minden alkotóeleme titkos mélységeket rejt, amit egy különleges eszközzel: a telefonoddal fedezhetsz fel.

Bűnügyi krónikák

Bizony, a játékhoz egy önálló, letölthető applikáció is jár, amelynek segítségével szó szerint beugorhatunk egy bűntényektől és összeesküvésektől hemzsegő világba.
Izgalmasnak hangzik? Akkor ne maradj le 2019-ben a Bűnügyik krónikák új, magyar kiadásáról!

Bűnügyi krónikák státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Bűnügyi krónikák

Eddigi hozzászólások:

Horváth Gergely - 2019.

Kedves Gémklub,

Az appot is le fogják fordítani?

Schuszter Anita - 2019.

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés