Új megjelenés: Escape the Room: A szanatórium rejtélye

2018-07-09 14:03:00

1913-at írunk. Dr. Gravely, elismert ideggyógyász egészen új szintre emelte a gyógyfürdőkezelések színvonalát tehetős vendégei számára, a Foxcrest szanatóriumban, a fenyvesek mélyén.

Escape the Room: A szanatórium rejtélye

Nektek pedig abban a szerencsében van részetek, hogy itt tölthettek néhány napot. Ám a gyógyüdülőről hamar kiderül, hogy nem egészen az, mint aminek először látszott...

Egy újabb szabadulószoba kaland vár rátok, az Escape the Room rövidesen megérkező folytatásában. Izgalmas feladványok, borzongató hangulat és az idő, ami megállíthatatlanul pereg!

A dobozba zárt szabaduló-élmény rövidesen megérkezik, addig viszont a szokott módon kedvezménnyel rendelhetitek elő. A szanatórium bizony titeket is vár! Felkészültetek?

"Nagy levegő, napfény, víz, csönd és összecsukható fák"

Escape the Room: A szanatórium rejtélye

Ráadásul ha július 13-ig rendeled elő, akkor a játékra 20% kedvezményt adunk!

(Ez a kedvezmény a más kedvezménnyel nem vonható össze.)

A kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint kosárba tenned a játékot, majd kuponkód beviteli mezőbe beírni a hozzá tartozó kuponkódot:

PRE-ESCAPE2

 

Az Escape the Room: A szanatórium rejtélye státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Ha továbbra is értesülni szeretnél a legújabb kedvezményeinkről és akcióinkról, iratkozz fel a hírlevelünkre és kövesd Facebook oldalunkat!

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés