Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 09. 16. 11:51:43
Új megjelenés: Takenoko – Chibis kiegészítő

A Takenoko pandája családot alapít – kiadjuk magyarul a Takenoko Chibis-t!

 

Ki ne ismerné a társasjátékos világban a cuki kis pandát, amelyik annyi fejtörést okoz a szorgos kertésznek, akinek az lenne a dolga, hogy a japán császár épülő kertjében növessze a gyönyörű bambuszligeteket?

2020. 09. 11. 13:14:37
Újra kapható az Everdell - elérhető az Everdell javítópakli! Újra rendelhető az Everdell – Az Örökfa árnyékéban társasjáték! Az első nyomásban feltárt néhány pontatlanság javítására gyártattunk egy 9 lapból álló javítócsomagot. A következő újragyártásig minden példányhoz adunk a fólia alá becsúsztatva egy paklit, így a hibás kártyák kicserélhetők a társasjáték megvásárlását követően
2020. 09. 08. 10:35:42
A Gémklub Társasjáték kiadó segíti az Amigos Alapítványt a játékos tanulás fejlesztésében

A Gémklub társasjáték kiadó 100 készségfejlesztő játékot adományoz a beteg gyerekeket segítő Amigos a gyerekekért Alapítvány számára. Az Amigos önkéntesei, az Amigók nyelvtanulással, játékkal és kézműveskedéssel motiválják gyógyulásra a gyerekeket országszerte 10 kórházban. A készségfejlesztő játékok rendkívül fontos szerepet töltenek be a látogatások alkalmával, hiszen a gyerekeket így tudják kizökkenteni a kórházi mindennapokból.

2020. 09. 07. 16:22:00
Új megjelenés: Splendor: Marvel

Idén a Gémklub elhozza nektek a Végtelen Kesztyűt! Bizony! És vele a kedvenc Marvel hőseiteket és gonosztevőiteket, szóval kapaszkodjatok meg: Jön a Splendor: Marvel!

 

2020. 09. 04. 16:16:35
Két Gémklub kiadói társasjáték is első helyezett lett a Mensa Társasjátékversenyén!

Tegnap hirdették ki a Mensa Társasjátékverseny a díjazottjait. A 2009 óta évente megtartott Mensa Társasjátékverseny különlegessége, hogy itt nem a játékosok, hanem a játékok versengenek a győztes címért. A nevezés kritériuma, hogy a társasjáték hazai fejlesztésű vagy magyar kiadású legyen.  

 

2020. 09. 04. 15:20:37
Új megjelenés: Fröccs

A Gémklub adja ki Hajnóczy Soma könnyed kártyajátékát, a Fröccsöt!

Ki adja el a sarki presszóban a legfinomabb fröccsöket? És kinek sikerül azokat a legjobb borból bekeverni? Vegyetek poharakat, gyűjtsetek kártyákat, és reménykedjetek benne, hogy a többiek nem löttyintik ki a gyöngyöző szódát, nem szívatják fel zsíroskenyérrel a bort… Vagy alkudozzatok velük, ha ilyen lapot játszanak ki rátok! De ha nem hagyják magukat megvesztegetni, javíthattok a helyzeten a karakteretekkel: Böske, a Rettentő vagy Vízköpő Karesz még tető alá hozhatja a terveteket!

2020. 08. 31. 16:25:07
Új megjelenés: T.I.M.E Stories - Lumen Fidei

Idén novemberben a Gémklub elhozza nektek a Lumen Fidei-t magyarul!


Igaz, ezt már egy könyvkiadó is megtette, de ez a Lumen Fidei egy másik Lumen Fidei, több harccal, időutazással és némi okkult finomsággal az eretnekek kedvéért. Ez ugyanis a T.I.M.E Stories 5. kiegészítője, amelyben a Szentszék megbízásából jártok majd el a rekonkviszta során frissen felszabadított területeken 1419-ben - de ennél többet nem árulhatunk el. ;)

2020. 08. 28. 17:34:42
Kingdomino VB Döntő

Holnap, azaz szombaton kerül megrendezésre a Kingdomino Világbajnokság döntője! Délután 17 órától bárki figyelemmel követheti a játékot, ezen a csatornán: https://www.twitch.tv/blueorangenews

2020. 08. 28. 12:39:31
Új megjelenés: Sztorikocka Harry potter

Itt a Sztorikocka legmenőbb, legújabb kiadása – a Sztorikocka Harry Potter!

Dobj, gondolkozz, és kezdj egy történetbe: ez a történetmesélős Sztorikocka lényege! A kooperatív játékot többféleképpen lehet játszani, de az alapja a közös történetalkotás. Egy játékos dob, majd sorban mindenki választ egy kockát, hogy a rajta lévő szimbólummal folytassa a többiek által elkezdett történetet.

2020. 08. 26. 17:02:56
Új megjelenés: Vidámpark

Vidámpark néven jelenik meg magyarul a Meeple Land című társasjáték!

Zöldmezős beruházás a vidámparkok igazgatóinak! Minden játékosnak egy üres területet kell ügyesen betöltenie különböző látványosságokkal – a sokszínű látogatók tömege már alig várja, mikor szállhat le a buszról, és léphet be a kapun át a parkodba! Tervezz okosan: ha a óriáskerék mellé hamburgeres stand is kerül, eggyel több boldog látogatód lesz (és persze több pénzed…)! És természetesen a sétaút sem kanyarodhat akárhová…