Új megjelenés: Korinthosz

2019-01-17 15:23:00

Arcodat hűsíti a Földközi-tenger felett járó szél, nehéz kinyitni a szemed, és abbahagyni a sütkérezést… Pedig döntened kell, a korinthoszi kikötőben melyik hajóról szerzel árut – és mit hagysz meg a versenytársaknak. És ők már alig várják, hogy sorra kerüljenek!

 Korinthosz

Idén elhozunk nektek egy könnyed és rövid stratégiai játékot, amelyben az ókori piacok hangulatát élhetitek át. A választásotok szerinti árukat – a fordulónként dobott kockák közül – a saját pontozólapotokon kell feljegyeznetek, azaz a soron lévő játékos dönt (először), hogy árut szállít a boltokba, elveszi a legértékesebb hatosokat (azaz az aranyat), vagy a legkisebb (egyes) kecskéket – de akár mozgathatja az intézőt is, aki a piacon arra megy, amerre ő irányítja. A többiek pedig a maradék kockákból választanak…

Ismerősen cseng? Nem tévedtek: a Korinthosz a klasszikussá vált Yspahan felújított kockajáték-verziója! Dobj, tedd a kockákat érték szerint a kikötőbe, és válassz elsőként! Építs épületeket az aranyaidból és a kecskéidet eladva, hogy a választott akcióid még értékesebbek lehessenek – és tervezz okosan: a játék kevés fordulóból áll!

Gyertek velünk egy ókori kalandra, amelyet a külföldi kiadásokkal egy időben, már tavasszal átélhettek!

A Korinthosz státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Korinthosz

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés