Új megjelenés: Micsoda kérdés?!

2018-01-10 13:14:00

Idén elhozzuk nektek a Fedőnevek alkotójának legújabb játékát, a “Micsoda kérdés?!”-t.

Biztos találtátok már szemben magatokat olyan kérdéssel, amire nem tudtatok hirtelen válaszolni. De mi van akkor ha ez a kérdés nem a műveltségeteket, nem a logikátokat teszi próbára, hanem arra késztet, hogy a különböző vágyaitokat, elveiteket tegyétek mérlegre?

Micsoda kérdés?!

Mire vágysz jobban: hogy beszéld a világ összes nyelvét, vagy hogy te legyél a legügyesebb tolvaj a Földön? És mit gondolsz, mi rosszabb: ha valaki még akkor is tovább vitatkozik, amikor már kiderült, hogy nincs igaza, vagy ha valaki földre pottyant ételt szolgál fel másoknak, amit vissza tett a tányérra? A Micsoda kérdés?!-ben a soron lévő játékosnak ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre kell választ adnia. Néha ezeknél könnyedebbekre, néha jóval rázósabbakra. A többi játékosnak pedig tippelnie kell, vajon milyen választ ad a soron lévő.

Mennyire vállalsz be egy őszinte választ, ha úgy sejted, a többség mást érezne helyesnek? Megbotránkoztatod őket, vagy engedsz a csoportnyomásnak? És mennyire ismered a barátaidat? Tudod mire vágynak, mit tartanak helyesnek? Tudom, tudom…

Hát ez meg "Micsoda kérdés?!"

Micsoda kérdés?!

 

Frissítve 2018. 12. 15-én: A Micsoda kérdés!? magyar kiadása a korábbi tervektől eltérően nem várható.

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés