Új megjelenés: Szabadulópakli: London végórái

2019-02-22 12:12:57

Az utóbbi években rendkívül keresettek a szabadulószobás társasjátékok. Az egyre nehezebb, egymásra épülő logikai feladványok egy ketyegő órával párosítva izgalmas, egész estés kalandot jelentenek baráti társaságoknak, családoknak egyaránt.

A Szabadulópakli: Időpróba a szabadulószobás élményt egy tenyérnyi dobozba csomagolta. Nem meglepő, hogy a folytatása sem hagy kívánnivalót maga után, sőt!

Szabadulópakli: London végórái

 

Míg az első játékban Dr. Thyme laboratóriumából kellett kiügyeskedni magunkat, a London végóráiban jóval nagyobb a tét: Anglia szívében négy jó elrejtett szerkezetet kell hatástalanítani mielőtt eljön az éjfél! Egy titkos ügynök a Scotland Yard legjobb nyomozóit, titeket választott a hatalmas küldetésre. A robbanószerkezetekhez vezető kihívások trükkösebbek, mint valaha, és csak az igazán szemfüles játékosok tudják időben (egy óra alatt) megmenteni a ködös Albiont!

Izgalmasnak hangzik? Itt az újabb szabadulószobás élmény egyetlen pakliba sűrítve. Ne maradj le a Szabadulópakli: London végórái magyar kiadásáról!

Szabadulópakli: London végórái státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés