Új megjelenés: Szócsapdák

2019-05-10 11:19:00

Megtaláltátok minden ügynök fedőnevét, megfejtettétek a másik csapat kódját, de jobban vágytok a nyirkos kazamatákba, ahol átkok és szörnyek állják utatokat? Akkor csak rátok vár a Trapwords, melyet Szócsapdák néven adunk ki magyarul.

Szócsapdák

Hogy melyik csapat jut a kazamata végébe hamarabb, és küzdhet meg a szörnnyel? Hát az, amelyik ügyesebben találja ki a szó-kulcsokat! Csakhogy azok köré a másik csapat csapdaszavakat állít! Vegyétek a fáklyát a kézbe és világítsátok meg a szó-kulcshoz vezető utat a csapat számára!

A Szócsapdák egy mókás asszociációs csapatjáték, amelyben csapatotok úgy kell megelőzze a másik csapatot, hogy az minden terem előtt csapdákat állít föl: a termet megnyitó szót bástyázza körül tabuszavakkal. Ha a fáklyát fogó csapattagotok kimondja valamelyik tiltott szót, a csapat nem léphet tovább. És ha a vetélytárs-csapat csapdái könnyűnek tűnnének, átkok is nehezítik a feladatot – na és a kazamata végén a legyőzendő szörny is!

A Fedőnevek kiadójának új, vicces hangulatú partijátékát is idén hozzuk el nektek! A játék státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Szócsapdák

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés