Új megjelenések: Go Go Gelato, Dr. Microbe

2017-06-16 13:07:00

Dr. Euréka rajongóknak, biológus- és cukrászpalántáknak, az ügyességi-logikai játékok kedvelőinek, és mindazoknak, akik szeretik a pörgős, egyszerű, és letaglózóan jópofa kialakítású játékokat: Megérkezett a Go Go Gelato és a Dr. Microbe!

A téma más, a játékmenet is kicsit eltérő, közös pont a hangulatos grafika, és az, hogy mindkettő egyszerre logikai és ügyességi.
 
A Go Go Gelatoban fagylaltmesterek leszünk (a gelato olaszul fagylaltot jelent), akik fagyizni vágyók trükkösebbnél trükkösebb kéréseit igyekeznek teljesíteni, színes tölcsérekbe rendezett színes gombóc fagyikkal. Nem kell aggódni, nem fog szétfolyni (mondjuk sajnos megenni sem lehet …de így legalább megmarad a játék). A játék nagy előnye, hogy már 6 éves kortól is játszható, vagyis ezt a játékot már azok is élvezhetik, akik a Dr. Eurékához még túl fiatalok.
 
Go Go Gelato!
 
A Dr. Microbe-ban fagyi helyett a baciké lesz a főszerep. 8 éves kortól léphetnek az ifjú biológusok a petricsészék fölé, és kezdhetik rendezgetni a külömböző mikrobákat. A megfelelő sorrendben, majd kikövetkeztetni a hiányzót, és lecsapni rá mindenki más előtt. A labormunka még sosem volt ennyire szórakoztató! (Pláne 8 évesen.)
 
Dr. Microbe
Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés