Új megjelenések: Pandemic: A labor, Small World

2017-05-29 14:16:00

Két kiváló játékkal folytatjuk a megjelenések/bejelentések sorát: egyikük a Pandemic második kiegészítője, A labor, a másikuk pedig egy már-már klasszikus nyalánkság, a Small World.

Pandemic: In the Lab
 
A labor (in the Lab) azoknak lesz érdekes, akik a Pandemicet ismerik. Bár ez a kiegészítő bizonyos értelemben ott folytatja, ahol a Pandemic - Pengeélen abbahagyta, az első kiegészítő nélkül is bővíthetitek vele az alapjátékot.
Pandemic - A labor, éppen azzal bővíti ki a játékot, amire a címével is utal - labormunkával. Összeszedtétek a megfelelő színű városkártyákat? Ügyes. Akkor mintátok már van, irány a labor! Vár a centrifuga, a szaporító, a szeparátor...dolgozzátok fel a mintát, fejleszzétek ki és teszteljétek az ellenszert! Az új helyszín és mechanizmus mellett új szerepek, új események és új játékmódok (egyszemélyes játék, csapatjáték) lapulnak a dobozban.
 
Small World
 
A Small World önálló játék, és a fenti vállt-vállnak vetős Pandemickel szemben nagyon is versengő, sőt egymásnak esős játék. A Small World világát 
úgy alkották meg, hogy mindig túl kicsi legyen annyi játékosnak, ahány az asztalt körülveszi, így a Kis Világot benépesítő fajok, gyakorlatilag a második körre garantáltan egymás torkának esnek - baltával, varázslattal, virágokkal... Míg a Diplomata Patkányemberek lekergetik a Táborozó Csontvázakat a hegyekről, addig a Jólszervezett Orkok szövetkeznek a Tehetős Trollokkal a Repülő Félszerzetek ellen. Vagy a Sárkánylovas Félszerzetek a Jólszervezett Elfek ellen. Vagy a Repülő Csontvázak... A kombinációk száma épphogy véges, ugyanis minden játékos 14 faj valamelyikének 20 tulajdonság valamelyikével összefércelt mixével lép majd a Small World csatamezőjére. Ez a darab egy könnyen tanulható, rendkívül szórakoztató, területfoglalós játék - Hamarosan a polcokon.
Eddigi hozzászólások:

Buzás Károly - 2017.

Engem is nagyon érdekelne A Labor megjelenése. :)

Mónika Szigetvári - 2017.

Mikor az a hamarosan?

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés