Megérkezett a Cultistorm, a Purple Meeple Games legújabb játéka!

2019-12-16 13:46:04

Howard Phillips Lovecraft horror világában sok zseniális társasjáték játszódik, de abban is biztos vagyok, hogy sok jó játékot fog nekünk még adni Arkham misztikus környéke. Ebben a világban játszódik a Cultistorm is, amely a sikeres Kickstarter kampánya után már kapható a Gémklub webáruházban és a boltjainkban.. A játék 2-5 fővel játszható 13 éves kor felett és 90–120 perces szórakozást nyújt.

Cultistorm társasjáték

Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában.


Ijesztően eltorzult, ismeretlen emberek sokasága bukkan fel Arkham vidékén azzal a céllal, hogy sötét szertartásaik révén megidézzék a kozmikus térből és időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.
A nyomozók közös célja, hogy egymás képességeire támaszkodva visszaszorítsák a helyszíneken gyülekező kultistákat, és megakadályozzák, hogy azok kellő számban összegyűlve megidézzék a Mérhetetlen Véneket. Amennyiben ez mégis megtörténne, el kell űzniük minden megjelenő ősi borzalmat, mielőtt azok átlépnének a mi világunkba - és elhoznák az általunk ismert világ végét.

A játék során a nyomozók hasznos tárgyak után kutathatnak, a helyiek segítségét kérhetik, és rég elfeledett tudásra tehetnek szert. Ezzel számos olyan lehetőséghez juthatnak, melyekkel sikeresen támogathatják társaikat. Az állandó kommunikáció és stratégiai gondolkodás nélkülözhetetlen a kultisták legyőzése és a helyszínek biztosítása érdekében!

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés