Megérkezett a Korokon át!

2016-06-14 07:57:00

Megjelent a Through the Ages rég várt magyar kiadása, a Korokon át!

A játék először 2006-ban jelent meg, majd 2015-ben egy újabb kiadása érkezett a Chech Games Edition kiadó gondozásában. A játék a boardgamegeek.com nemzetközi társasjátékos oldal ranglistájának első tíz játékában kétszer is szerepel, ami egyedülálló jelenség. A 2006-os kiadás jelen pillanatban a 7., a 2015-ös kiadás a 3. helyen szerepel a ranglistán.

Korokon át

A Korokon át adatlapjáról:

Kezdetben csak egy kis törzsed van, és az akarat, hogy hatalmas civilizációt építs. Terjeszkedj, építs farmokat és bányákat, hogy megszerezd a városaid felépítéséhez szükséges nyersanyagokat. Ezzel megteremtheted a technológiai fejlődés, a jobb kormányzat és a hihetetlen csodák alapjait. Válassz bölcs vezetőket, akiknek öröksége a nagyság felé tereli néped. Erősítsd hadseregedet, hogy megvédd határaidat és új területeket foglalhass el. És formáld a történelmet politikai képességeiddel saját kedvedre.

Korokon át
Forrás: boargamegeek.com, biffta

Erős gazdaság, fejlett technológia, boldog emberek, felvilágosult kormányzat, erős hadsereg – a civilizációdnak sok területen kell helyt állnia. Lehetsz kimagasló némelyikben, de egyiket sem hanyagolhatod el. Igazítsd stratégiádat a játék által kínált lehetőségekhez. Ellenfeleid a háború és a politika területén próbálnak majd föléd kerekedni, ne feledkezz hát meg a védelemről. És az élet apró örömeit is tartsd szem előtt, hiszen a győztes a legmagasabb kultúrával rendelkező civilizáció lesz.

Rendeld meg MOST!

Korokon át
Forrás: boardgamegeek.com, takras

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés