Társasjátékokkal a Világ körül 2019-ben is!

2019-06-21 09:00:00

Csodáld meg Sintra üvegcsodáit, járd be az 50'-es évek Amerikáját, majd ismerd meg közelebbről Japán kultúráját, miközben végigballagsz Japán híres zarándokútján.

A társasjátékok körülfonják az egész világot, így nem kell messzire mennünk, ha csodákat akarunk látni, elég ha van egy asztalunk, jó társaság és rengeteg játék. Az utóbbiakat mi biztosítjuk! ;)

Látogass el a Ráday utcai Gémklubba, járd be társasjátékainkkal a Világot, és NYERJ!

JÁTSSZ!

Gyere el idén 2019. június 20. és szeptember 16. között a Ráday Gémklubba a barátaiddal, családoddal és játssz legalább egyszer minél több, a térképen található társasjátékkal, és...

NYERJ!

A Ráday Gémklub játékmesterei kérésedre az ott kapott részvételi lapon hitelesítik, hogy mely társasjátékokkal játszottál. Minél több játékkal játszol, annál többet nyerhetsz!

Ha legkésőbb 2019. szeptember 16-ig leadod a részvételi lapot valamely játékmesterünknél, GARANTÁLT KUPONKEDVEZMÉNYT adunk cserébe:

Ha legalább 5 játékkal játszottál, akkor 10%-os, ha legalább 10 játékkal, akkor 15%-os, ha pedig legalább 20 játékkal, akkor 20%-os, SAJÁT KEDVEZMÉNYEDDEL ÖSSZEVONHATÓ, 1 db Gémklub által kiemelten ajánlott társasjáték vásárlására jogosító kupon formájában. A kupon a webshopunkon váltható be 2019. október 15-ig.

JÁTSSZ SOKAT, NYERJ ÉRTÉKES TÁRSASJÁTÉKOT!

Azok között, akik a részvételi lapon szereplő összes játékkal játszottak legalább egyszer, 2019. szeptember 20-án 12:00-kor KISORSOLUNK 3 nagydobozos társasjátékot: 1 db Concordiát, 1 db A világ történetét és 1 db Robinson Crusoe-t.

A lényeg persze a játék, és hogy élvezd, amit csinálsz, így ha a listán találsz olyan játékot, amivel épp nincs kedved játszani, mégis indulnál a nyereményekért, bármely játékot kiválthatod egy Korokon át partival!

Részleteket megtaláljátok a részvételi lapon valamint az esemény Facebook oldalán.

ÉLVEZD AZ UTAZÁST! - GÉMKLUB TIPPEK

1. Ha megtetszett valamelyik társasjáték, ajánld ismerőseidnek az Instagramon, taggeld be a Gémklub oldalát!

2. További jutalomban részesülhetsz, ha a lejátszott partikat berögzíted a GameRelation applikációba. További információ: www.gamerelation.com.

3. Ha Társasjátékos Olympiai pecséttel ellátott játékokkal játszol, van esélyed bejutni az Idei Társasjátékos Olympiára.

További részletek: http://nebuloalapitvany.hu/vegyelreszt2019/

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés