Új megjelenés: BANG! Kockajáték: A vén csehó

2019-06-14 11:17:00

Legyél akár lelkes seriffhelyettes, gaz bandita vagy körmönfont renegát, A vén csehó vadonatúj veszélyekkel kecsegtet! Ez a többszörösen ripityára lőtt kocsma a vadnyugat nyolc legelvetemültebb karakterének a kedvenc ivóhelye, és ha belépsz a küszöbön, igazán bátornak vagy botornak kell lenned!

Bizony, veszélyes játék a vén csehóban bárkivel cicózni, hiszen a megszokott rabló-pandúr szerepek egészen új képességekkel felszerelkezve várják az alkalmat, hogy lyukat fúrhassanak a vetélytársaik mellkasába!

És ha elszabadulna a csehóban a pokol, csak az igazán bátrak és szánalmasan gyávák élik túl az ólomesőt! Te vajon melyik utat választanád?

BANG! Kockajáték: A vén csehó

Két új kocka, nyolc új karakter, képességekkel bővített szerepek és a kieső játékosokat játékban tartó “kísértet” szereppel jön a BANG! Kockajáték legelső kiegészítője! Izgalmasnak hangzik? Akkor ne maradj le a nyáron megjelenő BANG! Kockajáték: A vén csehó magyar kiadásáról! A játék státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

BANG! Kockajáték: A vén csehó

Eddigi hozzászólások:

Péter Gergő - 2019.

Ezt a játékot nem tudom előrendelni? A többi megjelenésre várónál van előrendelési lehetőség.

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés