Új megjelenés: Címke

2019-02-25 11:03:00

Csak 15 másodperc, és lejár az időd! Készen állsz?

Nevezz meg egy bogarat, aminek a neve „m”-mel kezdődik! Most egy olyat, ami „t”-vel. És mit mondasz, ha olyan bogarat kell megnevezned, amelynek a nevében van „gy” betű? És mi van akkor, ha nem a Természet és Tudomány, hanem a Hírességek, a Művészet és popkultúra, esetleg a Sportok, az Ételek, italok, a Bűnök és bűnözés témakörben kell ugyanezt megtenned?

Címke

10 kategória és több nyelvtani megkötés között szabadon ugrálhatsz, a homokóra pedig egyre csak pereg! Ha egy témát teljes egészében kimerítesz, megkapod az egyedi címkéjét, amiért még több pont üti a markodat!

És... vége is a körödnek. Hogy mi, alig kaptál lélegzetvételnyi időt? Sebaj, majd legközelebb. Hiszen tizenöt másodperces körökkel mindjárt megint rajtad lesz a sor, hogy elkapkodd a címkéket!

A Címke felidézhet gyerekkori emlékeket az Ország-város játékkal kapcsolatban, de higgyétek el, hogy ez a modernkori társasjáték annál sokkal összetettebb és viccesebb.

Izgalmasnak hangzik? Akkor ne maradj le 2019-ben a fergeteges szó- és partijátékról, a Címkéről! A játék státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Címke

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés