Új megjelenés: Everdell

2019-05-28 12:54:00

Melyiket szeretitek jobban: ha egy nem annyira okos játék elvarázsol a szépségével, vagy ha egy (khm) „nem annyira látványos” játék lenyűgöz az agybizsergető játékélményével? És hány olyan játékkal találkoztatok, ami egyszerre gyönyörű, és még élvezetes kihívások elé is állít?

Everdell

Szeretnétek egy ilyen játékkal játszani? Akkor várjátok meg, amíg elhozzuk nektek az Everdell magyar kiadását!

A szemkápráztató szépségű doboz festői kártyákat tartalmaz, amelyeken az erdő különböző tisztségeket viselő lakói várost építenek az Örökfa alatt gyűjthető alapanyagokból: gyantából, faágakból és kavicsokból, és bogyóval tömik meg a gyomrukat. Erre a 4 alapanyagra van szükséged, no meg arra, hogy a kezedben és a Nagyréten/mezőn lévő kártyákból minél ügyesebb és hosszabb kombinációkat építs ki. Állat-munkásaidat gyűjtögetni és eseményekre küldve még tovább emelheted a városod fényét, így előzheted a többieket, hogy az ő városuknál szebbet és értékesebbet építhess!

Gyere velünk az Örökfa alatt fekvő árnyas völgybe, és töltsd meg élettel a Nagyrét környékét! A játékot várhatóan még idén kézbe vehetitek magyar nyelven. A játék státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Everdell

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés