Új megjelenés: Micsoda kérdés?!

  2018.01.10.

  Idén elhozzuk nektek a Fedőnevek alkotójának legújabb játékát, a “Micsoda kérdés?!”-t.

  Biztos találtátok már szemben magatokat olyan kérdéssel, amire nem tudtatok hirtelen válaszolni. De mi van akkor ha ez a kérdés nem a műveltségeteket, nem a logikátokat teszi próbára, hanem arra késztet, hogy a különböző vágyaitokat, elveiteket tegyétek mérlegre?

  Micsoda kérdés?!

  Mire vágysz jobban: hogy beszéld a világ összes nyelvét, vagy hogy te legyél a legügyesebb tolvaj a Földön? És mit gondolsz, mi rosszabb: ha valaki még akkor is tovább vitatkozik, amikor már kiderült, hogy nincs igaza, vagy ha valaki földre pottyant ételt szolgál fel másoknak, amit vissza tett a tányérra? A Micsoda kérdés?!-ben a soron lévő játékosnak ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre kell választ adnia. Néha ezeknél könnyedebbekre, néha jóval rázósabbakra. A többi játékosnak pedig tippelnie kell, vajon milyen választ ad a soron lévő.

  Mennyire vállalsz be egy őszinte választ, ha úgy sejted, a többség mást érezne helyesnek? Megbotránkoztatod őket, vagy engedsz a csoportnyomásnak? És mennyire ismered a barátaidat? Tudod mire vágynak, mit tartanak helyesnek? Tudom, tudom…

  Hát ez meg "Micsoda kérdés?!"

  Micsoda kérdés?!

  Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
  Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
  Belépés