Új megjelenés: Pandemic: Bevetésre készen

2019-05-23 11:18:00

Izgalmas megmenteni a világot 4 vírus ellen – de biztos sokan megjárták már Ibériát is, gátat építettek Hollandiában, vagy barbár törzsekkel kötöttek szövetséget a Római Birodalom területén… Rutinosnak érezhetik magukat – de vajon sikerrel járnának-e, ha az ellenségük az idő lenne?!

Pandemic: Bevetésre készen

A Pandemic: Bevetésre készen egy egészen újszerű Pandemic-élményt nyújt. Hogy mi benne a szokatlan? Hogy a legfőbb ellenfél az idő lesz, amelyet egy homokóra mér, és kockadobásaink eredményét kell beosztanunk, hogy a vészhelyzet sújtotta régiók ínségét enyhítsük.

A játék folyamán a játékosok egy segélyszállítmányokat hordozó repülőgép csapatát alakítják, és saját dobókocka-készletük segítségével mozoghatnak a repülőgépen és aktiválhatnak hatásokat. A repülőgépen több különböző szoba található, ezek közül több ellátmányok készítésére szolgál.

Vajon sikerül-e időben összekészíteni a segélyszállítmányokat, és eljuttatni a katasztrófa sújtotta városokba? A játék a tegnap bejelentett nemzetközi kiadások mellett magyarul is meg fog jelenni – csak addig kell várnotok rá, amíg az utolsó levél is le nem hullik a fákról… Készen állsz a bevetésre?

A játék státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Pandemic: Bevetésre készen

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés