Új megjelenés: Skicc – Mi az ábra?

2019-03-21 14:27:00

Melyik oldalhoz tartozol: ahhoz, amelyik jól tud rajzolni, vagy amelyik fel tudja ismerni, mi szerepel valaki más ceruzarajzán? (Vagy ahhoz, amelyik megütődve kérdezik a játékostársát: „de most komolyan? ez mióta habos kakaó?!”)

Skicc – Mi az ábra?

Képzeld el, hogy ugyanabból a 21 szóból kap mindenki egyet-egyet, és amilyen gyorsan csak lehet, le kell rajzolja azt. Hogy miért gyorsan? Mert ha már elkészült, sasolhat: a többiek vajon mit rajzoltak le. Minél hamarabb rájön, a többiek rajza mit rejt, annál hamarabb szavazhat rá! És minél mélyebben van a kép melletti szavazópakliban az ő kártyája, annál több pontot kap a helyes találatért!

Azt mondod, könnyű? Próbáltad már rajzba önteni azt, hogy „emberrabló”, „ígéret” vagy „örökkévalóság”? Persze nem muszáj ezekkel kezdeni: a játékban négy eltérő szín jelzi a négy nehézségi szintet, és 99 kétoldalas szókártya (oldalanként 7-7 szóval) biztosítja a szórakozás kimeríthetetlen forrását.

A Fedőnevek szerzőjének fergeteges partijátékának felújított verzióját még a nyár kezdete előtt kipróbálhatjátok – hogy legyen mit vinni a nyaralásra! Ja, ceruza is lesz a dobozban, minden játékosnak jut egy a saját játékosszínéből. Vigyázat, nem gyerekjáték! :D

Skicc – Mi az ábra? státuszáról többi újdonságunkkal együtt folyamatosan napra készen tarthatod magad ezen az oldalon.

Skicc – Mi az ábra?

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés