Vegyél részt a 2019-es Társasjátékos Olympián!

2019-04-04 07:12:00

2019-ben is megrendezésre kerül a Társasjátékos Olympia, amelynek már több éves hagyománya van Magyarországon. Minden versenyezni vágyó játékost szeretnénk meghívni az Olympiára. Itt összemérhetitek másokkal a társasjátékos ügyességeteket. Miért? A játék öröméért, amit fokozhat, hogy van tét és értékes díjakat és trófeákat nyerhettek, mert nyerni mindenkinek van esélye

Társasjátékos Olypmia

A Társasjátékos Olympián a gyakorlott társasjátékosok mellett eséllyel indulhatnak azok is, akik a társasjátékokkal csak most ismerkednek, hiszen nem lehet tudni, hogy kiben rejlenek a modern társasjátékozáshoz szükséges kompetenciák, képességek.

Tedd próbára te is magad a Társasjátékos Olympián a Gémklub-kiadó által nevezett társasjátékok versenyszámaiban: Dobble, Kingdomino, Azul, 7 Csoda: Párbaj, Concordia: Sestertiussal kikövezett utak.

Reméljük, hogy kedvet kaptál és kipróbálod magadat (akár) több társasjátékos versenyszámban is! Sok sikert és társasjáték-élményben gazdag versenyszezont kívánunk! Találkozzunk a VIII. Társasjátékok Ünnepén megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón!

További részletek  és a versenyszabályzat itt található: 
http://nebuloalapitvany.hu/vegyelreszt2019/

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés