Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nightmare - Horror kalandjáték (16+)

Ár:
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (15)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Isten hozott a Crafton Rezidencián!
A Nightmare egy fordulatos, izgalmas, egész estés kalandjáték. Ebben a magával ragadó történetvezérlő játékkal, minden játékosnak az öt Crafton gyerek egykének a bőrébe kell bújnia, életre keltve ezzel az egész történetet. A feladatotok az, hogy megtaláljátok ki ölte meg a szüleiteket és a nagyapátokat azon a borzalmas éjszakán. Ehhez nyomokat keresve át kell kutatnotok az öreg családi rezidencia minden zugát. Vizsgáljátok át az egyes helységeket, idézzétek fel az elfeledett emlékeket, mert csak így tárhatjátok fel a rejtélyt ami a gyilkosságok mögött húzódik. Dolgozzatok csapatban és hozzatok jó döntéseket! Figyeljetek, mert az időtök rohamosan fogy, minden sarkon veszély leselkedik rátok, és semmi sem az aminek látszik! Mindössze egy dobásotok van, hogy megtaláljátok a valódi gyilkost és megfejtsétek a rejtélyt. Találjátok meg a gyilkost még mielőtt rátok is lecsap!
A játék 16 éves kor felett ajánlott!

Vélemények

3.47
15 értékelés
5
(9)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(5)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 11.
Tökéletes szórakozás volt, főleg gyertya fénynél. Már alig várom, hogy még egyszer végigvihessem másik társasággal. :)
| 1 / 5 csillag!
2021. 03. 20.
Sajnos nem egyèrtelmű a játék. Követtük az utasításokat ès hamar vège lett. Ezen felül sok kártya maradt mèg amiket nem is használtunk. Egyszerűen nem èrtem. Vagy valamit rosszul csináltunk vagy egyszerűen sajnálatosan rossz játék ès ahhoz képest drága. Jónak ígérkezett.
| 1 / 5 csillag!
2021. 02. 28.
Csak Lacival tudok egyetérteni! A rajzok szépek, a honlap kevésbé, a sztori szánalmas.
| 1 / 5 csillag!
2021. 01. 16.
nem eggyértelmű a leírásban hogy pontosan melyik kártyát mikor kell elolvasni, ezen kívül az is csalódáa hogy egysteri játékot biztosít de összességébe azért egyszer jó
| 1 / 5 csillag!
2021. 01. 10.
Ez a játék egy hatalmas csalódás volt! A játék leírásában nincs benne pontosan a játék menete, csak azt az információt kaptuk, hogy kövessük az utasításokat. Nem egyértelmű ebből kifolyólag, hogy más dolgunk is lenne, azon kívül, mint amit az online felületen látunk. A játékot egy fél óra alatt kijátszottuk és nagyon bosszantó volt a tudat, hogy sajnos rosszul. Rettentően mérgesek voltunk, pedig a játék nagyon jónak ígérkezett! Nem tudom, hogy lehet ekkora bakit elkövetni a játék készítése közben, hogy kihagyunk a leírásból egy fontos információt! Sajnáljuk nagyon :(
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 03.
Szerintem egy nagyon jó játék a hozzá értőknek.
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 01.
Nagyon jót szórakoztunk.
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 28.
Pár hasznos tanács:
1.a játék egyszer játszható! Értők még megéri, mert nagyon szórakoztató!
2.arról, hogy mi számít akciónak,az első kártyák egyiken van leírás, nem a játékszabályban.
3.bár ker órát ír jatekidonek, a weboldalon jóval több időd van, nyugodtan keresgéljetek!
4. Érdemes betartani a hangulati elemeket, mi sötétben játszottunk és zseb lámpával vilagitottunk, így nagyon ütős volt végig!
Egyébként több ilyen játékot szeretnénk, mert nagyon elveztük!!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 28.
5 emberrel jó játszani, és szerencsére több idő áll rendelkezésre a weboldalon, mint két óra. Mi azt hittük, csak annyi időnk van, ezért kapkodtunk, de aztán kiderült hogy jut mindenre. A vége igazi para, nagyon jó!!!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 28.
Baromi jó!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 28.
Nagyon jó játék! Izgalmas és fejtörős, néha kimondottan féltem! Egyszer lehet csak lejátszani, de megéri!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 28.
Nagyon jól szórakozunk, igazán kitűnő élmény volt! A leírás nem elég egyértelmű, de megoldottuk azt is. Csak ajánlani tudom!!
| 2 / 5 csillag!
2020. 12. 26.
A játék hangulata nagyon jó, a webes kiegészítés jól működik és izgalmas. Ami nincs a leírásban kiemelve, hogy csak 1x játszható!!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 26.
Fantasztikus játék! A készítők klasszul kitaláltak mindent nagyon öszetett és élvezhető szálat vittek végig az egész játékon. Kb. 3 órát töltöttünk vele, mert annyira bele éltük magunkat. A weboldal nélkül nem játszható, fontos követni minden utasítást úgy ahogy le van írva, különben el lehet rontani.
| 1 / 5 csillag!
2020. 12. 26.
Pénzkidobás nincs rendes játékleírás a játékhoz! Annyit írnak, hogy menetközben minden utasítást megkapunk ne nyúljunk semmihez. A játékot kb20 perc alatt végigvittük 2 óra helyett természetesen rosszul mert nem használtunk semmit amiről nem kaptunk utasítást. Vicc az egész és csak egyszer játszható. A játék végén mindenki felháborodott és ideges lett...