Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyet!

Ár:
4.490 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

3.00
3 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 08. 25.
hidegháborús snapszer

Meglepően jól keverednek a snapszer alapszabályai a hidegháborús témával. A grafikák nagyon ötletesek, és a szabály nagyon hamar elsajátítható. Kifejezetten tetszik a jelöléses rendszer, ahol teljesen fel lehet borítani a klasszikus szabályokat. Kötelező partyjáték!
| 1 / 5 csillag!
2018. 01. 09.
Ketten játszhatatlan

Nem szabadna ráírni, hogy ketten is játszható. Mármint játszható, csak értelme nincs.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 06.
Nyet? Da!

Egyszerű szabályú, de rendkívül trükkös ütés-vivő játék! Az egész gém esszenciája a játék első szakaszában, a játékosok számára legmegfelelőbb körülmények/szabályok meghatározása a játéktáblán. Így minden fordulóban más és más szabályok lesznek érvényben, amit persze minden játékos a saját kártyáit figyelembe véve igyekszik befolyásolni. Ráadásul ezen csavarint még egyet, hogy a játékosok csapatokat alkotva vesznek részt az ütés-vivő szakaszban. Ez néha felülírja az egyéni érdekeket.
Kis dobozos gém, nagyon szép, hangulatos grafikával! Jól működik bármilyen játékosszámmal, de maximális 5 fővel a legnagyobb élmény! Ilyen formán családi-és partijátéknak is nagyszerű. Egyetlen hátrányként talán annyit tudnék írni, hogy jól el tud húzódni egy-egy parti, de ezt házi szabályokkal változtathatjuk. Összességében kellemes meglepetést okozott a Nyet, nem sokra számítottam, de egy ötletes és nagyon hangulatos játékot ismertem meg benne!