Odalent: Kalandok a mélyben 2. kiadás

Normál ár: 27 990 Ft


A Te árad: 26 591 Ft

Értékelés: 
(4.7)
Terrinoth legmélyebb bugyraiban gyülekeznek a gonoszság lényei, hogy háborút indítsanak a felszín népei ellen. Bátor szívű, tapasztalt hősök maroknyi csapata akadályozhatja meg csupán, hogy a szörnyek meghódítsák az országot. Ideje hát aláereszkedni a mélységekbe és tönkrezúzni a gonosz terveit, mielőtt túl késő lenne.

Az Odalent: Kalandok a mélyben második kiadása merész hősökkel, rettenetes szörnyekkel, varázslatos relikviákkal és izgalmas küldetésekkel van színültig tele. Felderítendő kazamaták és nagyívű történet, hosszú játékkampány és taktikus összecsapások – mindenki megtalálja benne, amit szeret.
Az Odalent: Kalandok a mélyben kétféleképpen is játszható, mindkettő másféle izgalmakat kínálva.

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
best

Gyrmil | 2020. április 19.

Először is gyönyörű...FFG játékhoz hűen minden eleme kiemelkedően szép, minőségi anyagokból áll. A játékszabály összeszedett, érthető, tanulható, a füzet meseszép, a küldetésfüzetek pedig különösen gyönyörűek. A játékmenet izgalmas, a legjobb dungeon crawler jelenleg a piacon, a Steam-ről letölthető Road To Legend app-al pedig egyedül is játszható, illetve csapatban több hőssel a program ellen, aki generálja a mesélő lépéseit. Az első rész is megvan, annál lényegesebb rövidebb lett a játékidő, bár egy két játékelem maradhatott volna a hardcore gamereknek. Megvan a D&D sorozatból két társas, Homályrév, Massive Darkness, Arcadia Quest, de az Odalent a legszebb, "legszagosabb", legjobb társasjáték, minden fantasy rajongónak a polcán a helye!!!
A kooperatív fantasy

orzol | 2019. november 6.

Relatíve egyszerű kooperatív fantasy szerepjáték jellegű társasjáték, amely gyerekekkel is jól működik. A kalandok és a fejlődés izgalmasak, együttműködés, összebeszélés nélkül pedig nehéz győzni. Nagyon tetszik a kampánymód, amivel tényleg egy szerepjátékhoz hasonló jellege lesz a játéknak. Az is előnye, hogy egy-egy kaland viszonylag rövid idő alatt lejátszható (akár 1-1,5 óra alatt is). Hátránya a doboza, amiben nehéz a kibontás után normálisan tárolni az amúgy sok kelléket. A kivitelezés minősége kiváló. A hozzá "adott" számítógépes program is jól működik, ezt is érdemes kipróbálni, ahogy a játékot is.
Remek darab

Zoltán | 2019. július 3.

Azért csak 4 csillag, mert az első kiadása nekem jobban tetszik. A játékidőnek jót tett hogy 2 óra körül le lehet nyomni egy partit. De sokkal egyszerűbb lett. Jó ötlet benne a kasztendszer, viszont nagyon hiányzik az arany - ezüst - és réz kincsesládája adta izgalmak. Nagyon tetszik a küldetések változatossága, nem csak a menj és öld meg xy szörnyet. Nagyon sok kiegészítő van hozzá, de sajnos még csak angolul.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Descent játékcsalád