Odalent: Kalandok a mélyben 2. kiadás

Normál ár: 27 990 Ft


A Te árad: 26 591 Ft

Értékelés:  (4.0)
Terrinoth legmélyebb bugyraiban gyülekeznek a gonoszság lényei, hogy háborút indítsanak a felszín népei ellen. Bátor szívű, tapasztalt hősök maroknyi csapata akadályozhatja meg csupán, hogy a szörnyek meghódítsák az országot. Ideje hát aláereszkedni a mélységekbe és tönkrezúzni a gonosz terveit, mielőtt túl késő lenne.

Az Odalent: Kalandok a mélyben második kiadása merész hősökkel, rettenetes szörnyekkel, varázslatos relikviákkal és izgalmas küldetésekkel van színültig tele. Felderítendő kazamaták és nagyívű történet, hosszú játékkampány és taktikus összecsapások – mindenki megtalálja benne, amit szeret.
Az Odalent: Kalandok a mélyben kétféleképpen is játszható, mindkettő másféle izgalmakat kínálva.

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Remek darab

Zoltán | 2019. július 3.

Azért csak 4 csillag, mert az első kiadása nekem jobban tetszik. A játékidőnek jót tett hogy 2 óra körül le lehet nyomni egy partit. De sokkal egyszerűbb lett. Jó ötlet benne a kasztendszer, viszont nagyon hiányzik az arany - ezüst - és réz kincsesládája adta izgalmak. Nagyon tetszik a küldetések változatossága, nem csak a menj és öld meg xy szörnyet. Nagyon sok kiegészítő van hozzá, de sajnos még csak angolul.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Descent játékcsalád