Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft

Okos kertész

4.990 Ft
Átlagos értékelés: (7)

Leírás

Ültesd a virágokat a helyükre! Az Okos kertész magyar fejlesztésű, szép logikai társasjáték. A játékosoknak színes virágokat kell a szabályok szerint elültetniük. A játék játszható együttműködve és versengve is, illetve kisebb gyerekekkel is, vagy akár egyedül is.

Vélemények

4.29
7 értékelés
(3)
(3)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 01. 15.
nagyon egyszerű

Most kapták a gyerekek, de nekünk nem lett a kedvenc társasunk. Nagyon szép igényes játék,de nagyon egyszerű is. 3-4 éveseknek ajánlom.
2018. 07. 26.
Inkább egy személyes logikai óvodásoknak

Mi még a társasjáték változatát sosem játszottuk, pedig már megvan 2 éve. Amikor elő kerül inkább az egyszemélyes logikai játékot szereti a 6 éves kislányom. Nagyon ötletes és egyáltalán nem csak lányos játéknak mondanám, a 4 éves kisfiamnak azonban még egyszer sem jutott eszébe vele játszani, pedig mindent csinál, amit a nővére is. Szép és igényes játék, de abszolút ovis korosztály.
2018. 03. 07.
Nem lett kedvenc

Érdemelne 5 csillagot, mert ötletes, jópofa játék, különösen társasként játszva, a gyerek azonban nem kedvelte meg, párszor játszottunk csak vele, bő fél éve elő sem vettük már.
2017. 01. 21.
egyszerű

Karácsonyra kaptuk, mostanáig méregettük. Lányaim (5 és 8) nekiültek a feladványoknak, de miután megcsináltak párat a könnyűekből pillanatok alatt hátra lapoztak a legkeményebb szintre, amit szintén hamar megoldottak. Itt jegyzem meg, hogy a mi játékleírásunknak hiányzik az utolsó két feladatot tartalmazó lapja :((
Próbáltuk a családi verziót is, de tényleg egyedül az ovisnak nem volt "dedós". Szóval én csakis ovisoknak ajánlom!
2016. 08. 23.
Jópofa, ötletes játék óvodás kortól

Egyedül és többen is lehet játszani, így egykék esetében szerintem alap darab. A kedves virágos grafika miatt tetszett meg a lányomnak, szereti a logikai feladványokat. Játszottuk hármasban is - jó szórakozás, de két-három kör erejéig maximum, aztán jöhet valami más. Néha közös játéknál nehezítünk rajta és a bogaras oldalt használjuk, hát... kell gondolkodni még a felnőttnek is.
2015. 08. 20.
ovis kortól

Szerintem is csupán a kicsiknek való. Utána célszerű elajándékozni és más fejlesztő játékot szerezni.
Nem csupán egyénileg, hanem az együttműködésre is fejleszt. :)
2015. 07. 09.
ajánlás

Kedves játék, amit akár egyedül is játszhat ovisunk.